Şimdi Ara

QCY Kullanıcıları Kulübü (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.290
Cevap
55
Favori
186.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr.Ünal

Arkadaşlar qcy'nin haylounun çok alternatifi var. açıkçası 150 lirayı geçmeyecek şekilde ne alabilirim. müzik film için alcam kablolulardan cok sıkıldım elde böyle imkan varken kullanmak lazım. çoğunlukla t5 t7 kullanılıyor forumda. ama ikisi için de olumlu olumsuz yorum cok fazla. silikon vs farketmez. sonuçta kabloluda kulak içi kullanıyorum silikonları var.

• Xit kullanıcısına yanıt
    Alet çok güzel duruyor ancak 213 lira fiyat çekmişler o kadar veremem maalesef. En fazla 150 onun için de zorlanırım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ünal

Alet çok güzel duruyor ancak 213 lira fiyat çekmişler o kadar veremem maalesef. En fazla 150 onun için de zorlanırım zaten

fiyata yüksek diyeceğini biliyordum ama şimdi 150₺ lik olanlar çöp olabilir en düşük bu alınabilir bence...

• Bu sorunu bende yaşıyorum sanırım kızılötesinden kaynaklı bu sorun oluşuyor. Acaba buna bir çözüm bulabildin mi?

• facepunchS F kullanıcısına yanıt

Normalde PUBG oynarken, tek şarj ile 3 saat dayanıyor diyelim. 3 keaz tıklayım oyun moduna aldığınızda da yaklaşık 1 saat gidiyor. Belki de 1,5 saat

• Herkese merhabalar beyler ortalama 2 aydır kullanmakta olduğum Qcy T7 kulaklığımda şarj sıkıntısı olmakta kutu full dolduğu halde kulaklıklar ya şarj olmuyor yada 1 saatte bitiyor özellikle sağ kulaklık
  • Kimseye önermiyorum ucuz etin yahnisi misali bir marka.Aldığının ertesi günü de tek kulaklığın sesi kısılmaz.Enes Özen tarafından gaza getirilip almayın.Fiyat performans ürünü böyle olacaksa öyle f/pnin canı cehenneme.

• 2 aydır t7 modelini sürekli kullanıyorum çok memnunum. bir problem yaşamadım.

• Önce T5 aldım bozuk çıkınca iade ettim, yerine T7 aldım onun da sol kulaklığın şarjı 45 dk'ya bitiyor artık uğraşmıyorum garantiye gönder vs.

Belliki kötü marka. Ben önermiyorum almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenShoot -- 8 Aralık 2020; 16:38:24 >
  • Qcy t5 kullananlara soruyorum. Kulaklıklar sarj olurken kutunun içinde devamlı kırmızı led mi yanıyor yoksa bir süre sonra sönüyor mu? Ek olarak kutunun üstünde ki ledler şarj olma harici yanıyor mu hiç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • " t7 yorumlarda mid tiz iyi diyordular, bu cihazda tiz denen birşey yok."
    EDİT: KULAKLIĞA ÖZÜR BORCUM VAR, kulaklığı slikonlu gibi kulağıma oturtarak dinlemeye çalıştım, buda öyle bir oturuyor ki sanki benim kulağımı kalıp olarak almışlar, ayrıca 45 derece değilde 90 derce aşağı takınca kulağıma o kadar basınç yapmış ki basınçtan çok rahatsız olmuştum. 45 derece açı ile kulaklık normale döndü, bence fiyatını fazlası ile hakediyor. tiz mid normal bas bir seviye bunlardan üstün. kendi uygulamasındaki eq ayarlarını tavsiye etmiyorum.

onun dışında uygulaması, kulağıma oturması( sanki benim kulağımı kalıp olarak kullanmışlar acayip oturuyor ve dışarıdan ses duymuyorum, huaweinin aynı tip kablolu var o oturmuyor) şarkı değiştirme özelliği olması. malzeme hissi güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 12 Aralık 2020; 11:24:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 101 e t7 modeli gelecek. Kullananlara sorum laptopta oyun oynarken gecikme çok can sıkacak kadar midir. T5 modeli YouTube de izlediğimde oyun modeli varmış ve gecikme tatmin edici. Acaba t7 de ayni seviyedemidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Qcy t5 kullananlara soruyorum. Kulaklıklar sarj olurken kutunun içinde devamlı kırmızı led mi yanıyor yoksa bir süre sonra sönüyor mu? Ek olarak kutunun üstünde ki ledler şarj olma harici yanıyor mu hiç?

yanmaz şarj işi bitince hepsi söner

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldenShoot

Önce T5 aldım bozuk çıkınca iade ettim, yerine T7 aldım onun da sol kulaklığın şarjı 45 dk'ya bitiyor artık uğraşmıyorum garantiye gönder vs.

Belliki kötü marka. Ben önermiyorum almayın.

sen gidip ucuzunu aldıysan çakma sitelerde bozuk cıkar tabi ben 2 tane aldım 1 senedir kullanıylorum hiç arızalanmadı hatta çamaşır makinesinde yıkandı yine çalıştı hani dandik maldı

• Amazondan bahsettiğim QCY T6 modelini aldım aşırı sık kullanmadığım için şarjı 5 gün giderek beni şaşırttı kaldı ki diğer muadillerinde 2 günde pert oluyordu aynı kullanımda. Ayrıca kulaklık alacaksanız 3e 5e bakmayıp amazon.com.tr'den alın alın ki ne iadede ne sorun yaşadığınızda karşınızda biri olsun. Hepsiburada ve benzeri firmalarla çok uğraştım. Kulaklık dışında hb'ye güvenirim ama kulaklıklarda çok fazla acemilik yapıyorlar.

• the voyager kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de yeni aldim.
    Kutusundaki kirmizi - mavi - yesil isigin anlamini ve kulakliklarin ustundeki isigin renklere gore anlamlarini söyleyebilir misiniz ?
  • Arkadaşlar merhaba lar doğrulama kodu nasıl alırız bilen var mı

• musty578 kullanıcısına yanıt
    Sakin ol şampiyon..

Mal zaten ucuz, nereden aldığınla ne ilgisi var hepsi aynı ürünü satmıyor mu? Hepsiburada'dan 170 TL verdim aldım, ilki de 150 idi.. Sen 300 mü verdin anlamadım ki :)

Elbette sorunsuz kullananlar da vardır ama bana gelen iki ürün de bozuk çıktı. Bu konuda başka kişilerde de benzer şikayetler var. Böyle olunca da benim bu ürünü önermemem kadar normal birşey olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenShoot

Sakin ol şampiyon..

Mal zaten ucuz, nereden aldığınla ne ilgisi var hepsi aynı ürünü satmıyor mu? Hepsiburada'dan 170 TL verdim aldım, ilki de 150 idi.. Sen 300 mü verdin anlamadım ki :)

Elbette sorunsuz kullananlar da vardır ama bana gelen iki ürün de bozuk çıktı. Bu konuda başka kişilerde de benzer şikayetler var. Böyle olunca da benim bu ürünü önermemem kadar normal birşey olabilir mi?

50 liralık çakmayı 150 ye almış olabilirsin 50yede var satılık

• a101 den aldım ama arkasında 2017 model olduğu yazılmış, perform standaert 2017-2019 diyor . ulan 2020 bitiyor hiç açmadan iade mi etsem bilemedim, sitelerde de fiyatı dip yapınca herhalde biri ucuza yurrdışında elde kalmışları buldu da ithal etti herhalde, piyasaya sürdü, naapsam bilemedim

ne dersiniz arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.