Şimdi Ara

QCY Q29 Bluetooth Kulaklık 23.35 $

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.778
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aliexpress'te denk geldiğim QCY Q29 kablosuz kulaklık genelde 50-60 $ arası. En ucuz gearbestte satılmış 30$. Aliexpresste çeklerle birlikte 23.35$ -- 81TL ye denk geliyor. TR'de 140-150 TL civarı.

İhtiyacı olan arkadaşlar değerlendirebilir. Ben 1 Adet aldım.

15-2$ Aliexpress Select kupon
    1$ mağaza kuponu kullanıyorsunuz.

Link :https://www.aliexpress.com/item/QCY-Q29-English-business-bluetooth-earphone-wireless-3D-stereo-headphone-and-power-bank-for-iphone-7/32768255551.html?spm=2114.13010608.0.0.x2ReXX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Section8 -- 27 Haziran 2017; 13:14:13 >

• Kulaklığı kullandınız mı? Nasıl? Bir de su geçirmez özelliği var mı?
  • merhaba ürünle ilgili geri bildirimde bulunabilir misiniz? bağlantı kalitesi, ses kalitesi ve sarj performansı nasıl?
  • bu kulaklık bende var, kötü değil ama çok iyi de değil. idare eder seviyede. "kaliteli müzik dinleyim" kulaklığı değil. bana göre galaxy s5'in yanında gelen normal samsung kulaklığı çok daha kaliteliydi bundan. fiyatına göre iyi bir ürün. bende zamanında 16 dolara felan, almıştım sanıyorum
  • 19.99 dolar, tr den kart kabul etmiyor. etropay üyeliği ile alabilirsiniz. Komisyonla 21 dolar civarına geliyor.

https://www.joybuy.com/3298199.html
  • Sipariş verdim ama kulağa iyi oturuyor mu? Bazı benzer modellerin sürekli kulaktan düştüğü söyleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 dolardan bende sipariş verdim umarım ürün orjinal dir.(Payoneer hesabım ile 19 dolar) Youtube dan baya incelediğim bir ürün, kulaktan düşmesi baya zor gibi duruyor izlediğim videoda headbang yaparak deniyor halen kulakta kalıyor benim en büyük kaygım ses alıcısı kimse onun hakkında konuşmamış.

• arkadaşlar orjinal mi bu bende almayı düşünüyorumda
  • oxer1 kullanıcısına yanıt
    Ses kalitesi ikinci planda benim için kablolar ev dışında sıkıntı. Formdan bir kaç arkadaş kulaktan kolay kolay düşmediğini söylüyor. Ayrıca Ürün %99 orjinaldir. joybuy.com, çinin en büyük alışveriş sitelerinden jd.com un uluslar arası satış yapan bölümü. Benim de ilk alışverişimdi bu siteden. Hayırlı olsun
  • İnternetten ve bu kulaklığı kullanan arkadaşlara sordum ses bağlantı sorumu bağlantısan düşme gibi sorunlar varmış. Yaşayan varmı bu durumu?

• seglopsi kullanıcısına yanıt
    Kardeşim merhaba bende yeni aldım bu kulakliktan eşleştirme yaptım zor bela bu sefer müzik dinlerken tek kullakliktan ses geliyor samsung s7 edge telefonum ikiside eslestirilmis bu şekilde gozukuyor ikisinden birden nasıl ses gelir. Varmı bi ayarı

• viranufuk kullanıcısına yanıt
    çift olanların tekini eşleştirmek yeterli oluyor, biri diğerine bağlı zaten. iki tane tek kulaklık mı aldınız acaba?

Yok hocam bi tane aldım önce sağı eslestiriyorum sonra diğerini açıyorum sol olan da ayrı eşleşiyor ama müzik dinlerken birinden ses geliyor diyelim soldan dinlemek için samsung xonectten sol u seciyirusun öyle ses geliyor ayni şekilde sağdan dinlemek için connecten sağı seçmem gerekiyir bir türlü ikisinden birden müzik dineleyemedim

Hocam bildiri cubugunda gözüküyor

• Arkadaslar mi maxta kullaniyorum ama ses normal kulakliga gore dusuk cikiyo baya. Sesi arttiramaz miyiz?

• Bu kulaklığın iki tarafını da senkron şekilde çalıştıramıyorım teki bağlanıyor teki bağlanmıyor. Yardımcı olabilecek var mı?

• ben qcy t1c tavsiye ederim. Bunu bi izleyin.
    ÇERÇEVEsizyoutube
    QCY-T1C BLUETOOTH KULAKLIK Kullanım Sonrası Değerlendirme! (pro ile karıştırmayın )ÇERÇEVEsiz
    https://youtu.be/K19sR6tRZf8
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.