Şimdi Ara

'Qtek s200 -- 'HP iPAQ 6815 bu ikisinden hangisini alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi pda almak istiyorum son nokta olarak bu ikisi arasında kaldım s200 ün 200 mhz işlemcili olması başımı ağrıtırmı acaba görüşlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1860_h -- 26 Ağustos 2007; 11:00:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 1860_h

arkadaşlar bi pda almak istiyorum son nokta olarak bu ikisi arasında kaldım s200 ün 200 mhz işlemcili olması başımı ağrıtırmı acaba görüşlerinizi bekliyorum

kesinlikle hp 6815'den yanayım.. her ikisinide tanıma şansım oldu.. s200 biraz ağır gibi geldi bana.. omap işlemci kullanıyor bildiğim kadarıyla s200
  • eğer sadece ikisinden birini tercih edeceksen hp 6815 derim kesinlikle daha ufak işlemcisi daha hızlı
  • ikiside benzer cihazlar hp biraz daha sağlam ama mini sd kullanıyor. Tipine fiyatına bakın aynı cihazlar
  • kesinlikle s200 arkadaşımda var acayip sağlam yaklaşık 5kere düştü çatur çutur taş gibi ve HTC üretiyor ayrıca hp nin servislerine ve sorunlarına bakarsan görürsün neden s200 dedigimi ama bence p525 al ben aldım mesela..bu arada hp den bahsedeyim biraz hp yankı yapıyor telf de servis dersen elemanlar banane gi kendin hallet diyebiliyorlar(formu araştır bulursun bu msj ları)

• quote:

Orjinalden alıntı: madmann

kesinlikle s200 arkadaşımda var acayip sağlam yaklaşık 5kere düştü çatur çutur taş gibi ve HTC üretiyor ayrıca hp nin servislerine ve sorunlarına bakarsan görürsün neden s200 dedigimi ama bence p525 al ben aldım mesela..bu arada hp den bahsedeyim biraz hp yankı yapıyor telf de servis dersen elemanlar banane gi kendin hallet diyebiliyorlar(formu araştır bulursun bu msj ları)

Hpnin servisi en iyi servislerden birisidir. Forumda 6515 bozulup garantiden hiç fark parası ödemeden 6915 alan arkadaşlar oldu. qtekin romları çok çeşitli istediğini yüklüyorsun.

PDAVIET
    touch gullum V6
    Tavsiye ederim

• alla alla neden kimse hp servisini övmüyor bu sitede o zaman????
  • ben sna Qtek s200 öneririm alalı 2 hafta oldu ama inan hiç bi sorunla karşılaşmadım hızıda oldukça yüksek tavsiye ederim
  • quote:

alla alla neden kimse hp servisini övmüyor bu sitede o zaman????

servis olarak qtekte çok iyi casper disbiritoru. benim ilk cihazım 2 kez aynı problemden garantiye gitti yenisini gönderdiler. şimdiki cihazda sıkıntı yok. İşlemcisini hiç kafana takma. wm6 okadar güzel romlar varki çok hızlı oluyor.

http://www.youtube.com/watch?v=DUWsjd3ydts

• quote:

dostumm ufak bir örnek aşağıdaki link'e tıkla

hp türkiyenin neden sevildiğini anlarsın

http://forum.donanimhaber.com/m_11240894/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: losing

quote:

dostumm ufak bir örnek aşağıdaki link'e tıkla

hp türkiyenin neden sevildiğini anlarsın

http://forum.donanimhaber.com/m_11240894/tm.htm

linkteki arkadaş şanslı bence bu tamamen garantinin insiyatifinde daha düşük bi model yada fatura bedeli iade de verebilirdi

6815 PXA (intel) - s200 ise Omap (texas ins.) işlemci kullanıyor markalar arasında dağlar farkı olduğu kesin. iki ürünü inceledim s200 ün ekranı daha hoş daha parlak dierine göre 6815 inde menü geçişleri biraz daha hızlı gibiydi hala kararsızım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.