Şimdi Ara

quake4=%50doom3+%50half life2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • quake 4 çıktıgında çok heyecanlanmıştım

quke 3 gibi maplar olacagını ve o şekilde oynanacagını düşünüyordum

ama oyunu alıp oynadıgımda doom 3 ve half life 2 kırması

oldugunu görünce umutlarım suya düştü şimdi söyleyin bakalım

quake 4 mü güzel yoksa mütiş maplarıyla bir klasik olan quake 3 mü?

bence tabiki quake 3 en azından oyunun bir orjinalligi vardı

hala quake 3 oynuyorum.

• Quake 1 ve biraz da Quake 2. Diğerleri para etmez....
  • ilk aldığım oyundu quke 3 sarge karakterini geçeceğim diye saat lerce pc başından kalkmazdım ..hey gidi günler tabiki 3 diyorum 4 gibilerini bu geçen zaman zarfında çok oynadık böyle olunca pek yeni birşey katmadı bana, tabi 5 senedir oyun oynamanın haleride var .yeni pc alıpta oynayan farklı düşüne bilir. son nokta 3 diyorum kılası vardı ..
  • yaw arenada kapısılan bi oyunla konusu olan bi oyunu karsılastırıyoruz sanırım. id resmen çerezlik çıkarmıstı 3. oyunu bence o cıkmayıp bu cıksasaydı daha gusel olurdu
  • O ZAMANLAR DEDİM VE ZAMANIN EN GÜZEL ÇEREZİ DEMEDİM İLK ALDIĞIM OYUN , OLMASI VE BENİ SIKMAMASI OYUNUN ATMOSFERİ VS VS GİDER. YANİ BU BENİM HOŞAFIM HERKESİN HOŞAFI KENDİNE TABİ BAZILARIDA SEVMEZ ODA ONLARI İLGİLENDİR AMA ...4 ..O ZAMAN ÇIKIPTA OYNASAM BELKİ FARKLI OLURDU YAZDIĞIM GİBİ 2005 SONLARINA GELİNDİĞİNDE ...4 ..GİBİ ÇOK ÖRNEK GÖRDÜĞÜMÜ BU YÜZDEN BENDE BEKLENEN ETKİYİ YAPMADIĞINI BELİRTİM BAŞKASINI ETKİLEYEBİLİR TABİ... SAYGILAR TABİ BENİMGİBİ DÜŞÜNMEYENDE DÜŞÜNCEME SAYGI LÜTFEN VE SADACE KENDİ DÜŞÜNCELERİMİZ ..OKYAZILSA DAHA İYİ OLUR BU AÇIKLAMAYI YAPMA GEREĞİ DUYDUM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüküm -- 22 Kasım 2005, 21:24:17 >
  • quake 4 çabuk bitti sanki ya
  • ben daha başlardayım baya bi sardı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XIII Remake PC (Ana Konu)
    7 ay önce açıldı
    crysis wars
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • QUAKE 2 den soona beni hiç sarmadı zaten nedense, hiçbirisinden o eski tadı alamadım.
  • 3. oyun tamamiyle grafik motorunu pazarlamak için çıkmış bi oyun
  • %10 salatalık %30 yoğurt %60 su bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goke

3. oyun tamamiyle grafik motorunu pazarlamak için çıkmış bi oyun

Doom 3 id nin grafik motorunu pazarlamak için çıkarttığı seriye yakışmayan bir oyundu ama q3 için bunu söyleyemezsiniz. Q3 Challenge Pro mode olarak hala çok büyük bir oyuncu kitlesine sahip ve oynanmaya devam ediyor ki daha senelerce de oynanır.
    Q4 ün fiziği biraz daha q2 yi andırıyor oyun kendini bir 5-6 ay sonra üzerine yazılacak modlarla göstereccektir şu an için mp namına bende pek hayranlık uyandırmadı ama umutluyum.
  • en iyisi quake 2 idi bence
  • bencede oyun grafik kalitesinden ibaret
  • valla doom 3'ten pek bi farkını göremedim.bunda da karanlık yerlerde dolanıp duruyosun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

%10 salatalık %30 yoğurt %60 su bence.

sarımsağı unuttun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Robin -- 16 Şubat 2006 8:00:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.