Şimdi Ara

Quatro S1453 Plus ve General Mobile 5 Plus HANGİSİNİ ALAYIM ACİLLLLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 telefon arasında kaldım başlıkta da belirttiğim gibi GENERAL MOBİLE 5 plus mı Yoksa QUATRO MOBİLE S1453 PLUS MI HANGİSİ SİZ CE..

S1453 PLUS ı şimdi alabiliyom 700 tl
    GM 5 plus 3 hafta sonra satışa sunulacak vs parası ort 1000-1200 civarı olacak deniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• wersetti19 W kullanıcısına yanıt
    Quatro ya güncelleme gelmez fakat GM Google ile anlasmas si var en az 2yil güncelleme gelir ekran açysyndan GM önde tabi ve servis açysyndan telpa iyidir istanbul oturuyorsanyz mecidiyeköy de telpa var 2 saatte tamir garanti si var. Quatro num servisi bursada ortalama tamir suresi 3 hafta dir Quatronum tek iyi yönü pili dir diğer bütün alanlarda GM önde tabi 300 TL de önde Quatro alacaksan biraz bekleneni tavsiye ederim ilk çykan urunler aceleye gelmi? çok montaj hatasy varmy? ilk urunlerin satılmasını bekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunder -- 10 Nisan 2016; 10:42:11 >
  • Bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişecek bir durum mesela benim elimde imkanım var. İse GM 5 alırım teknoloji olarak daha yeni yazılım olarak daha stabil ve güncelleme alacak ayrıca camera vs hepsi kaliteli parçalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wersetti19 W kullanıcısına yanıt
    Şimdi fark ettim general mobile de gorilla glasın en dayanıklı camı var. İmkânın var ise general mobile al Quatro alacaksan da biraz bekle hem ilk çıkan ürünlerde montaj hatası var, general mobile piyasaya geleceği için quatro fiyatı düşürmek zorunda kalacak bence en geç 1 ayda 600 TL nin altına inecek quatro

• gm5 çıkmadı ki neyin acili

• inexo kullanıcısına yanıt
    Vatan satışa çıkarmış gözüküyor acaba ön sipariş mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.