Şimdi Ara

Queue Sekli => (Tavsiye) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
2.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2yil onceden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldukça manidar
  • Soloda maç bulamıyor sup seçer hemen bulurum diyip top alan çok olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan ne milletiz. Biri youtube'da 5 yıl önceden Nil Erkoçlar için erkek gibi der biri 2 yıl önceden q sistemini öngörür
  • Saygı duydum açıkçası

• Ben inanılmaz beğendim, süper fikir kesin foruma aç bunu üstünde duralım arkadaşlar bence sürekli yukarıda kalsın bu konu acaip mantıklı süpersin tabi gerçekleşirse harika olur...
  • Evi arabayı üzerine yapayım kupon yap abi .
  • konu yukarda kalmalı arkadaşlar up
  • Bu fikir yaş üstad. Wow da classını başta seçersin zaten boşluğu dolduracak olan kişi bellidir. Fakat lolde sup mesela tercih edilmediği için diğerleri seçilse bile bekleme süresi çok uzun olacaktır.
  • Bence bir sistem geliştirilsin. Mesela adam support rolünü seçti ama gitti nautilus support oynuycak, belirlenen supportlar içerisinde yer almadığı için bi uyarı çıksın ekrana

"Belirlenen support championları dışında champion seçimi yaptınız. Support rolünü üstlenmeyecekseniz tribunalde ban alacağınızı hatırlatırız." gibi bişey yazsın. Ve de oyun sonunda takım arkadaşları rolü üstlendi veya üstlenmedi tiki atsın. Bu sistem oturduğunda baya bir caydırıcı olur eğer trollük yapıyorsa o para verdikleri ve hiç bir işe yaramayan destekler logları kontrol edip karar versin. Böylece seçim ekranında metalar da konuşulabilir ona göre bişeyler de değiştirilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Mirliva.

Bence bir sistem geliştirilsin. Mesela adam support rolünü seçti ama gitti nautilus support oynuycak, belirlenen supportlar içerisinde yer almadığı için bi uyarı çıksın ekrana

"Belirlenen support championları dışında champion seçimi yaptınız. Support rolünü üstlenmeyecekseniz tribunalde ban alacağınızı hatırlatırız." gibi bişey yazsın. Ve de oyun sonunda takım arkadaşları rolü üstlendi veya üstlenmedi tiki atsın. Bu sistem oturduğunda baya bir caydırıcı olur eğer trollük yapıyorsa o para verdikleri ve hiç bir işe yaramayan destekler logları kontrol edip karar versin. Böylece seçim ekranında metalar da konuşulabilir ona göre bişeyler de değiştirilebilir.

İşte tam olarak bu yüzden olmuyor zaten hocam. Nau support veya pantheon support gibi gibi oynayan çok güzel oynuyor sonuçta. Bunun sınırlandırılması yoktur hocam. Bu işlemi yapamazlar o yüzden.

• Trde 1 gün sürer oyun bulması

• güzel hort kupa sizin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

bu gelirse ben gayet de katlanabilirim fakat troller her zaman olacak bunun kaçarı yok bunu bir kere söylemek lazım. oyunu ne kadar değiştirirsen değiştir, ne kadar oynama yaparsan yap @PhTx3'ün dediği gibi troller her zaman olacaktır. Bu insanların kafa yapısıyla ilgili bir şey, bunu değiştirmek imkansız. Ama eğer bu sistem gelirse, en azından böyle kişilerin azalması sağlanabilir gelirse benim açımdan bir sıkıntı oluşturmaz.

Sene 2012 kazze 10 yaşında...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.