Şimdi Ara

R 300 Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhabalar, Amd R300 serisi yılbaşına kadar çıkar mı? Şayet çıkmaz ise ne zaman gelebilir? Bilgisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tarih açıklanmadan kesin bişe demek imkansız ama yılbaşından sonra şubat gibi tahmin ediliyor çıktıktan 1 hafta 2 hafta sonra alınabilir olur.
  • Birde şu an r9 290 almayı düşünüyorum.Beklesem daha iyi olacak sanırım tamamen amd bileşenli bir sistem toplamak istiyorum.Hem o zaman Amd'nin ddr4 anakartlarıda çıkmış olur diye düşündüm ama...

• amd'nin ddr4 anakartı 2015 sonu ya da 2016 başında çıkacakmış ddr4 pahalı bir şey niye istiyorsunuz değmez.R 300 serisi de şubatta çıkacak deniyor.
  • Şöyle belirteyim.Yani daha sonra uğraşmak istemediğimden 32 gb ddr4 şeklindeydi fikrim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghost.666

Şöyle belirteyim.Yani daha sonra uğraşmak istemediğimden 32 gb ddr4 şeklindeydi fikrim

Gereksiz. 16gb bile bana gore gereksizde 16gb ddr3 isinizi gorur. Bilesenler olarak ne almayi dusunuyorsunuz?

• İşlemci kısmında da zaten emin değilim intel mi? amd mi? Seçsem intel cephesinde fiyatlar belli Amd 9590 ı mı alsam acaba? Ekran kartı olarak zaten r300 serisini beklerim büyük olasılık anlayacağınız oldukça kararsızım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghost.666

İşlemci kısmında da zaten emin değilim intel mi? amd mi? Seçsem intel cephesinde fiyatlar belli Amd 9590 ı mı alsam acaba? Ekran kartı olarak zaten r300 serisini beklerim büyük olasılık anlayacağınız oldukça kararsızım.

anladığım kadarıyla butceniz var. İşlemci olarak intel almak daha mantıklı amd hala ust seviye intel işlemcilerle kapışamıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe var olmasına ama intel i7lerin fiyatlarına bakıyorumda hakeder mi o fiyatı? Kısacası fiyat farkı olduğu kadar performans farkıda var mı? Bu arada benim yapacaklarım oyun ayrıca yazılımada yeni atıldım. Yani 2-3 yıl şunun bunun upgrade i ile uğraşmak istemiyorum.

• intel i7 almak zorunda degilsin i5 4690 gibi bir model de alabilirsin.amd 9590 ben tavsiye etmiyorum overclock yapmayi bilmeyenler icin yapilmis bir islemci onun yerine 400 liraya 8320 alip oc yapsan ayni sey.overclock ile ugrasmak isteyen bir arkadasa benzemiyorsun o yuzden 8320 degil de 4690 al diyorum 1-2 sene ise derdin cok rahat yeter ve amd'nin subat dedikleri 380x modeline de yeter bu islemci.karti amd alacaksin diye islemciyi de amd almak zorunda degilsin amd islemciye nvidia alan da var.

http://www.hizlial.com/intel-core-i5-4690-1150-soket-35ghz-6mb-cache-22nm-islemci-bx80646i54690/10397565

• Ghost.666 G kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarı hangi amaçla kullanacağınızı ve bütçenizi söylerseniiz daha iyi yardımcı oluruz. Sadece amd ya da sadece nvidia+intel gibi tarafcı tercihler size bir fayda sağlamaz. Verdiğiniz paranın karşılığını hangisinde daha iyi alıyorsanız, hangisi amacınıza daha iyi hizmet ediyorsa onu tercih etmelisiniz.
    Monitör dahil mi değil mi bir bütçe belirtin yardımcı olalım.
  • Oyun ve yazılım odaklı.Monitör dahil 4000 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost.666 -- 20 Ekim 2014; 19:07:43 >
  • r300 serisini 4 gözle bekliyoruz :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.