Şimdi Ara

R 410 gazla DD A2 gaz arasındaki fark çok önemli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Demirdöküm klimanın R 410 gazlısı ile bi alt modelde kullanılan DD A2 gazlısı arasında yaklaşık yaklaşık 200 Tl gibi bir fiyat var.Bu diğer markaların R 410 gazlıları ve bir alt modellerde kullandıkları gazlar arasındaki modellerin fiyat farklarıylada benzerlik gösteriyor.

Sorum Şu: Daha öncede buraya danıştım bir çok kez.Kafamda cebimdeki paraya göre (en fazla 1200 TL) 12 Btu luk Demirdöküm-Samsung-Bosch ve Baymağın modeleri var.İnvertera malesef para veremeyeceğim ek olarak.Peki R 410 gazlısını almayıpta bu saydığım markaların diğer gazla çalışanlarından alsam sıkıntı nerelerde yaşarım?

Cevaplarınız için tşkler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baalbek

Arkadaşlar Demirdöküm klimanın R 410 gazlısı ile bi alt modelde kullanılan DD A2 gazlısı arasında yaklaşık yaklaşık 200 Tl gibi bir fiyat var.Bu diğer markaların R 410 gazlıları ve bir alt modellerde kullandıkları gazlar arasındaki modellerin fiyat farklarıylada benzerlik gösteriyor.

Sorum Şu: Daha öncede buraya danıştım bir çok kez.Kafamda cebimdeki paraya göre (en fazla 1200 TL) 12 Btu luk Demirdöküm-Samsung-Bosch ve Baymağın modeleri var.İnvertera malesef para veremeyeceğim ek olarak.Peki R 410 gazlısını almayıpta bu saydığım markaların diğer gazla çalışanlarından alsam sıkıntı nerelerde yaşarım?

Cevaplarınız için tşkler.

A2 gaz nee ya.ya R22 yada R410 dur

• a2 modelindeki gaz r22 dir ve r22 2020 yılında yasaklanıyor. gazı falan kaçsa klimaya gaz bulamazsınız ona göre alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

a2 modelindeki gaz r22 dir ve r22 2020 yılında yasaklanıyor. gazı falan kaçsa klimaya gaz bulamazsınız ona göre alın

ülkemizde 50 yıl daha bulunur

• quote:

Orijinalden alıntı: .Antika.

quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

a2 modelindeki gaz r22 dir ve r22 2020 yılında yasaklanıyor. gazı falan kaçsa klimaya gaz bulamazsınız ona göre alın

ülkemizde 50 yıl daha bulunur

bu iyiydi
  • :) evet ülkemizde yasaklandıktan sonra bir 50 yıl daha bulunma olasılığı yüksek

Arkadaşlar 15 gün içinde bir klima almam lazım belirtiğim gibi demirdöküm-samsung-bosch yada baymak markalarının 12 btu luk ve inverter olmayanından alacağım(1100 Tl lik para limitim ancak buna yetiyor)

Isıtma ve soğutmada makul /gürültü seviyesi normal ölçülerde/satış sonrası desteğinde iyi olduğu bir markanın ürününü almak istiyorum.Lütfen bu markalardan hangisi almam hakkında bana bir tavsiye veriniz.

İyi günler.
  • R22 yasaklanıyor evet ama avantajlarınıda unutmamak lazım. Bildigim kadarı ile R410 a gore sogutmada daha verimli ve daha dusuk basıncla calıstıgından daha az sorun demektir. 8 yıla kadar zaten klima omrunu tamamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 21 Haziran 2012; 9:47:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cas hızı 9-11 çok fark eder mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baalbek

:) evet ülkemizde yasaklandıktan sonra bir 50 yıl daha bulunma olasılığı yüksek

Arkadaşlar 15 gün içinde bir klima almam lazım belirtiğim gibi demirdöküm-samsung-bosch yada baymak markalarının 12 btu luk ve inverter olmayanından alacağım(1100 Tl lik para limitim ancak buna yetiyor)

Isıtma ve soğutmada makul /gürültü seviyesi normal ölçülerde/satış sonrası desteğinde iyi olduğu bir markanın ürününü almak istiyorum.Lütfen bu markalardan hangisi almam hakkında bana bir tavsiye veriniz.

İyi günler.

samsung diyebilirim , baymak diyebilirim hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.