Ben arkadasin nickinden yaziyorum ben **R@pTor** dune kadar bende donanimdeydim ama cocukun biri yuzunden engellendim rütbem de yüz basiydi cocuk bana durup dururken kufur etti bende karsilik verdim ve engellendim mail yollamaya gelince site yonecisinin mail adresi çikmiyor sizce ne yapmal1y1m ban yardim edin TESEKKURLER
bana küfür eden cocukta velorikaptor dikkat edin
arkadaslar biseyler söyleyin tekrar alirlarmi siteye
bende çok banlandım , 3 gün sonra geri döndüm , alışırsın dediğim gibi 3 gün bekle bakalım , genelde ceza süresi bu olur
Bir Ricada Bulun Belki Faydası Olur Bu Arada Eğer Biri Sana Küfür Ettiyse Sebepsiz Değildir Sebepsiz Küfür Etti Diyorsanda Karşılık Vermeyecektin ve Bu Duruma Düşmeyecektin Hem O Seviyeye İndin Hemde DH den oldun
**R@pTor** ,
Öncelikle cezan kısa bir süre sonra dolacak ve "**R@pTor**" nick'ini kullanarak, Donanım Haber Forumlarına tekrar girebileceksin.
Buradan da bir konuyu tekrar hatırlatmak istiyorum; Size hakaret eden kişi ya da kişilere, konuyu butonuna basarak bizlere bildirmek yerine siz de hakaret ile yanıt verirseniz, siz de ceza alırsınız...!
Ayrıca açmış olduğun konunun yeri burası değil. Konuyu "KONU DIŞI" bölümüne taşıyorum.