Şimdi Ara

R19 1996 Model 1.4 Rl Satıp-1987 Model E200 Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-farkli-arabaya-binmek-isteyen-farkli-olmak-isteyen-glsin-82178501/detay Arkadaşlar Renault 19 Europa 1.4Rl arabamı satıp(175.000 km'de) bu arabayı almak istiyorum.Doğru bir tercihmi yapmış olurum.Araba temiz gibi geldi bana sizinde yorumunuzu bi alayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: tonyalee

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-farkli-arabaya-binmek-isteyen-farkli-olmak-isteyen-glsin-82178501/detay Arkadaşlar Renault 19 Europa 1.4Rl arabamı satıp(175.000 km'de) bu arabayı almak istiyorum.Doğru bir tercihmi yapmış olurum.Araba temiz gibi geldi bana sizinde yorumunuzu bi alayım?

Yakıt sorun değilse gidin bakın arabaya motorda sıkıntı yoksa onarım görmüş parça yoksa alınır ama bence iraz daha ekleyin w126 balina kasa 300 sel bakın tek sorunu yakıttır haricinde yeni yetmelere nal toplatır..

• neredeyse benimle yaşıt... yuh...
  • O model mercedesler gerçekten çok kaliteli araçlardır.Lpg ile yakıtta pek sıkıntı yaratmaz.Eğer temiz kullanıldıysa 500 600 binleri çok rahat görür.Km takıntınız olmasın.Tek sorunu çok sık olmasada parçalarını değiştirmen gerektirdiğinde parça ve işçilik maliyetleri renault ya göre oldukça yüksek ama bunada değer bence.Mercedes e bineceksin sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

O model mercedesler gerçekten çok kaliteli araçlardır.Lpg ile yakıtta pek sıkıntı yaratmaz.Eğer temiz kullanıldıysa 500 600 binleri çok rahat görür.Km takıntınız olmasın.Tek sorunu çok sık olmasada parçalarını değiştirmen gerektirdiğinde parça ve işçilik maliyetleri renault ya göre oldukça yüksek ama bunada değer bence.Mercedes e bineceksin sonuçta

ekleme yapıp bi kaç yeri düzelteyim km olarak 1.000.000 yu sorunsuz devirirler. Yakıt lpg ile çözülür katılıyorum. Parça maliyeti normaldir merso fakir dostudur.
  • Çeyrek asırlık kapalı kutu. Elden iyi bir şekilde geçtiyse (ki ozaman da bu fiyata olmaz), sürüşü de iyiyse güzel. Diğer halde bütün plastik parçalarını değiştirmek gerekebilir. Bunu da doğru şekilde yapmak epey masraflıdır.

İsterse hiç kullanılmamış olsun bütün hortumları, süspansiyon lastikleri, motor takozları, şasi lastikleri... hepsi bozuldu veya bir kaç yıl içinde bozulacak.

25 senelik bir arabada mekanik en son dert edilecek şeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

O model mercedesler gerçekten çok kaliteli araçlardır.Lpg ile yakıtta pek sıkıntı yaratmaz.Eğer temiz kullanıldıysa 500 600 binleri çok rahat görür.Km takıntınız olmasın.Tek sorunu çok sık olmasada parçalarını değiştirmen gerektirdiğinde parça ve işçilik maliyetleri renault ya göre oldukça yüksek ama bunada değer bence.Mercedes e bineceksin sonuçta

ekleme yapıp bi kaç yeri düzelteyim km olarak 1.000.000 yu sorunsuz devirirler. Yakıt lpg ile çözülür katılıyorum. Parça maliyeti normaldir merso fakir dostudur.

Evet temiz kullanılır bakımları aksatılmazsa 1.000.000 unuda çok rahat devirir.Mercedes araçlarına 500 bin km resmi 1.000.000 da sözlü garanti veriyor satarken.Tek şartları var bakımlarını aksatmıcaksın
    Parça maliyeti olarak renault ile kıyasladım.Tabi renault kadarda sanayiye uğratmaz seni mercedes

Sonuç olarak sağda solda alma diyenlere aldırma.Git araştır temizini bul uzun yıllar sorunsuz bin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Çeyrek asırlık kapalı kutu. Elden iyi bir şekilde geçtiyse (ki ozaman da bu fiyata olmaz), sürüşü de iyiyse güzel. Diğer halde bütün plastik parçalarını değiştirmek gerekebilir. Bunu da doğru şekilde yapmak epey masraflıdır.

İsterse hiç kullanılmamış olsun bütün hortumları, süspansiyon lastikleri, motor takozları, şasi lastikleri... hepsi bozuldu veya bir kaç yıl içinde bozulacak.

25 senelik bir arabada mekanik en son dert edilecek şeydir.

neremle güleceğimi şaşırdım. Hasır devirir bu otomobiller bakılırsa.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.