Şimdi Ara

R220 telefon fiyatları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Raks R220 almayı düşünüyorum int de gezinirken su http://www.ticaretbudur.com/default.asp?git=9&urun=159491 adreste havale ile forum üyelerine 69,9ytl ye buldum. Ben de sizlerin engin bilgisinden faydalanmak istiyorum HH ve GG de fiyatları 79 YTL bu telefon sizce o paraya alınırmı 10 ytl fark var bende 75 falan ayırmıştım ama 2. elde almak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• yaw bu site gerçekmi

parayı alıp uçmasınlar

sanki ordan burdan alınma resimler var gibi
  • ya hocam bende güvenemedim ama gg de de aynı sitenin telefonları var galiba çalışıyo
  • http://urun.gittigidiyor.com/EN-GUZEL-HEDIYE-RAKS-R220-0-GRNT-FATURA_W0QQidZZ3158729
    beni şu linke yönlendirdiler orada da satışımız var diye
  • Arkadaşlar konuştuğunuz site donanimhaberde devamlı sohbet ettiğiniz bir arkadaşa ait bir site ve arkadaşı tanıyorum. Tabiki üçkağıtçı birisi değil, gidip ordan ürün alabilirsiniz.
  • İlgili site yarbay bir arkadaşımıza ait.
    Ayrıca forum üyelerine de bir indirimi söz konusu...

Piyasa fiyatları için;
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/Raks-en-ucuz-r220-fiyati%2C3840.html

İlgili arkadaşı bilgilendiriyorum sizin bu arzunuzdan haberdar olsun...

İyi Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 27 Aralık 2006; 15:43:52 >
  • arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ve bu fiyat çok çok iyi gibi sizce ayrıca burdan bi arkadaştan telefon almak ta iyi olacak zira işi bilen insanlar burda çok tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guldagi12
    Ve bu fiyat çok çok iyi gibi sizce ayrıca burdan bi arkadaştan telefon almak ta iyi olacak zira işi bilen insanlar burda çok tşk.

Güle güle kullanın.
  • Eywallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

yaw bu site gerçekmi

parayı alıp uçmasınlar

sanki ordan burdan alınma resimler var gibi

kardeş site bizim firmaya ait. sanki hepsiburdanın elinde 84.000 ürün mü var. hayır. once sipariş alıp sonra distrubutore dönüyorlar. resimler ve bilgiler ürünü satın aldıkları yerden alıyorlar benim gibi. ben kendi şablonumu oluşturdum. ama site script'i onu yaptıgım zaman sayfa düzenini bozuyor. 4. version çıkcakmış inşallah ozaman düzeltir yapımcı firma. güven sorunu olanlar icin nevaria, gg, hh deki satış kanallarımızdan alabilir. hatta kredi kartına almak isteyen satış kanallarımızdan, peşin havle indirimli almak isteyen sitemizden alabilir diyebiliriz
    edit:imla hataları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telefonumabak -- 28 Aralık 2006; 7:28:43 >
  • Benim oradan alışveriş durumum olsa site ile gg ile falan uğraşmam. Telefonumabak'a parasını havale ederim o da bana telefonumu kargolar. Aracıya gerek yok...
    Fakat halen nasip olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.