İki kez bu sorun yüzünden aldığım yere sistemimi ve ekran kartımı verdim. Tamir edildi dediler, gönderdiler. İki ay sonra falan sorun tekrardan devam etmeye başladı. Tekrardan onlarla iletişime geçtim. Windows'u yeniden kurun düzelir dediler sorun yazılımsalmış falan dediler. Windows'u yeniden sıfır bir şekilde kurdum. Fakat sorun hala devam ediyor sistemi aldığım yere çok sinir oldum. Bir de format atın geçer diyorlar. Sanki çok geçmiş gibi. Anlamadığım bir şekilde bilgisayarın ekranı gidiyor fakat mesela arkada video açıkken kapandı, videoyu boşluk tuşuyla açıp kapatabiliyorum yani video hala oynuyor ama ekranı bir türlü alamıyorum. Muhtemelen bir şekilde bu bilgisayarı değiştirmeye çalışacağım gerekirse tüketici hakları falan. Ne lanet bir sorun bu ya. Hiç elimde PSU veya bir ekran kartı yok ki deneyeyim sorun neden oluyormuş diye. HDMI kablo ile denedim yine olmadı, Fps drop da yiyorum. Teknobiyotikten aldım bu sistemi şu an kapalılar ulaşamıyorum da. Bu sorun neyden kaynaklanıyor hiç bilmiyorum.