R5 5500 6650xt sistemde donma oluyor
-
-
O ses işlemcinin zorlanması sebebiyle çıkan ses. Sürücülerin ve bios un güncel olduğundan emin ol, ardından oyuna mümkünse bir fps limiti koyman sağlıklı olacaktır. Isıları da takip etmen gerekiyor. Düzelmezse bir donanım arızası da meydana gelmiş olabilir.
-
Hocam bana psu gibi geldi ama emin olamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: hasancan_tan
Hocam bana psu gibi geldi ama emin olamadımFarklı oyun veya boştaykende aynı şekilde donma yoksa psu ile ilgili değildir, başka bir donanım arızası vardır (anakart ram işlemci veya ekran kartı gibi). Psu arızalı olsaydı zaten anakart direk güç keserdi, donma olmaz. Farklı oyunlarda test edin. Tek bir oyunda aynı şekilde donuyorsa muhtemelen oyun motoru veya oyunun ses sürücüleri ile ilgili bir uyumsuzluk/problem vardır. Bu yüzden bios veya sürücü güncellemesi gerekebiliyor bu tür durumlarda.
Bir ihtimal watt olarak yetersiz kalıyor olabilir gereken gücü sağlayabilecek bir psu varmı kasada? Minimum 650 watt psu tavsiye ediliyor o ekran kartı için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 19 Ekim 2022; 1:18:19 > -
PSU markası nedir hocam? Tam olarak marka model nedir?
-
Hocam 600w psu var kasanın içinde stok ve ben tv kullanıyorum 4k ondan yapıyor olabilir mi -
Cougar Gemini S Silver RGB CGR-5BMBS-T 600W E-ATX Mid-Tower Gaming Kasa
Hocam bu kasayı aldım güç kaynağı içindeydi
Benzer içerikler
- kasa çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor
- bios"tan güvenli mod açma
- pcı basit iletişim denetleyici nedir
- page fault in nonpaged area
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- pc otomatik kapatma
- telefonum şarj olmuyor
- suya düşen telefon
- bilgisayar hızlandırma
- hoparlörden ses gelmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X