Peşin fiyatına 3 taksit avantajıyla. amazon AMD Ryzen 5 5600X 3.7/4.6GHz 100-100000065BOX https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08166SLDF/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ |
R5 5600X - 3310₺ Amazon
-
-
direkt çektim, teşekkürler
-
Ne demek -
İsmini vermiyim x bir forumda görmüştüm konusunu inşallah biri gidip DH sıcak fırsatlara açmaz diyordum. Burada ne kadar al-satçı, 2.elci varsa topluyor ama diğer forumlarda çoğunlukla ihtiyacı olan çekiyor o yüzden ciddi indirimleri buraya taşımak istemiyorum...
-
Bir süredir cpu piyasasına uzağım hocam, nasıl işlemcidir ddr5 ler ile uyumu high-end tasarım ve oyunlardaki performansı vs?
-
Hangi forum hocam özelden yazma şansınız var mı ?
Bıktık burdaki al satçılardan.Eskiden Tuvnera vardı her fırsatı alır sonra sahibindene satışa koyardı.Şu aralar kıllı kürküyle abd beachlerinde meyveli kokteylini yudumluyormuş eski al satçı ruhu kalmamış.
-
Güzel fırsat am4 2xxx yada 3xxx serisi işlemci kullananlar değerlendirebilir bundan ucuzuda bulunmaz kutulu versiyon için
-
DDR5 uyumlu değil hocam ama 4090 vs. kullanmayacaksanız bir önceki nesil gayet güçlü bir işlemci. Burada CPU dan ziyade fiyatı çok çok iyi, TR de kutulu ve fanlı modeli 4900 civarı.
-
Hocam ozelden ya da burdan tavsiye bu cpu ile uyumlu anakart gpu paylasabilir misiniz? -
3700xden gectim pugbde arada drop yiyordum umarım iyi olur.Tavsiye var mı ? 4.4 sabitleyip 1.1v kullanmayı düsünüyorum assassin spirit var.
-
Teşekkürler dostum. Bende aldım. -
Kaçtı maalesef. R5 2600den geçsem atla deve fark eder dimi ekran kartı 5700xt. -
quote:
Orijinalden alıntı: mexalon
Kaçtı maalesef. R5 2600den geçsem atla deve fark eder dimi ekran kartı 5700xt.Evet çok fark ederdi
-
Oha be çok iyi fiyatmış. Görsem alırdım bir tane. Cidden ihtiyaç vardı.
Konuyu çok katletmeden sormak istediğim bir şey var. 5600X ile 5600 arasında default ayarlarda fark çok minimal. Overclock vs ile çok fark açılıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 24 Temmuz 2024; 10:23:49 > -
mühendismurat ile birlikte forum açtı onlar. rahat durmuyo yani
-
Hocam forumu ozelden yazma sansiniz var mi?
-
ne zamandır peşindeydim kaçırdım üzüldüm.
-
Hocam forumu özelden bana da atar mısınız.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İsmini vermiyim x bir forumda görmüştüm konusunu inşallah biri gidip DH sıcak fırsatlara açmaz diyordum. Burada ne kadar al-satçı, 2.elci varsa topluyor ama diğer forumlarda çoğunlukla ihtiyacı olan çekiyor o yüzden ciddi indirimleri buraya taşımak istemiyorum... |
Benzer içerikler
- msi shout out
- ofis koltuğu önerisi
- a101 canon yazıcı
- terabox güvenilir mi
- epson l3260 yorumlar
- siber pazartesi
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X