Bildirim
r7 240 ses sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: vayvayva
merhaba arkadaşlar benim r7 240 asus ekran kartım var. drdrdrdrdrdrr :D diye ses geliyor. Ekran kartından geldiğini şöyle anladım kasayı açıp ekran kartını çıkardım. pc yi açtım ses yok oldu. acaba sorun nasıl çözülebirlir
Fan kirlendiyse bi temizleyin pek yararli olacagini sanmiyorum ama en guzeli bir fan almak o karta tabi o kartlara fan bulmakta ayri bir mesele.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Baran18
quote:
merhaba arkadaşlar benim r7 240 asus ekran kartım var. drdrdrdrdrdrr :D diye ses geliyor. Ekran kartından geldiğini şöyle anladım kasayı açıp ekran kartını çıkardım. pc yi açtım ses yok oldu. acaba sorun nasıl çözülebirlir
Fan kirlendiyse bi temizleyin pek yararli olacagini sanmiyorum ama en guzeli bir fan almak o karta tabi o kartlara fan bulmakta ayri bir mesele.
eski ekran gartım nvidia g210 ekran kartı. fanı duruyor, değştirsem olurmu. boyutlar aynı gibi -
quote:
r7 240 ın fanını elinle durdur çalışırken..ses kesilirse fandır zaten karttan kesin demişsin..asus 6570(kullandığım model) tede aynı küçük fanı kullanıyordu az tozlanınca ses yapabiliyor o fan..fandan olduğu kesinse diş fırçası gibi birşeyle fanı sökmeden temizleyebilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: usb2.0
quote:
r7 240 ın fanını elinle durdur çalışırken..ses kesilirse fandır zaten karttan kesin demişsin..asus 6570(kullandığım model) tede aynı küçük fanı kullanıyordu az tozlanınca ses yapabiliyor o fan..fandan olduğu kesinse diş fırçası gibi birşeyle fanı sökmeden temizleyebilirsin
Deniyecem hocam. Teşekkürler. -
Evga precision ile fan hızını ayarlayabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X