Şimdi Ara

R7 265 fan zırıltı sesi zır zır zır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kart boştayken bir sorun yok gayet sessiz çalışıyor ancak bazı oyunlarda kart ısınınca fan %41 de zırıldamaya başlıyor %43de kesiliyor gerçekten çok sinir bozucu.sapphire trixx programından da el ile ayarladığımda %41 de zırıltı başlıyor sanki titreme gibi %50 %80 %90 civarlarında hiç sorun yok sadece %41 de ses çıkarıyor.biraz araştırdım ses sorununu fan üzerindeki Dual-x yazan jelatinlerden de kaynaklanabiliyormuşhttp://i.hizliresim.com/jvPVvD.jpg ben bu jelatinleri sökmedim şimdilik tozunu aldım yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anatolia16 -- 30 Kasım 2014; 14:50:35 >

• Benim bilgisayarda da ayni ses vardi bilgisayar 3-4 saat acik kalinca ve aksamlari kalorifer yaninca oda isindiginda oluyodu. hdd saniyordum ekran kartlarimiz ayni demek ondanmis hemen deniycem bende de ayni ses gelirse garantiye gonderirim. Benimki powercolor gerci ama bi deneyeyim

Edit: Denedim Bendeki sorun ekran kartindan degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snows -- 30 Kasım 2014; 15:30:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sök onları hemen bu sapphire bu ucuz modelleri dandik oluyor bendede vardı sök ses kesilir
  • yorumlar için teşekkürler hemen jelatinleri söküyorum
  • prototype1903 kullanıcısına yanıt
    Dandikmi?Ne kadar ekmek o kadar köfte demişler.Ve f/p soğutmadır dual-x r9 280 dual-x kullanıyorum,O.c la 280x seviyesinde hiçbir sıkıntı yok.

O plastik çarpışması gibi bi sesse pc çalışırken hareket edebiliyor bazı kablolar.Onlarda diğer bileşenlere çarpıp ses çıkarabiliyor.

• jelatinleri sökebildiğim kadar söktüm beyaz kağıdı kaldı biraz ama.sorun çözülmedi devam ediyor tıngır tıngır zıngır zıngır ediyor titreme sesi gibi %41de karta hiçbirşey temas etmiyor kablo vs. elimle kartı hafif yukarı kaldırınca ses kesiliyor bazen dokunmam bile yetiyor.sizce jelatini söktüğümden garanti dışı kalır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anatolia16 -- 30 Kasım 2014; 17:45:36 >
  • AMD'yi tasvip etmediğimden değil ama nedense yeni kartlarında hep böyle ıvır zıvır problemler çıkarıyor.
  • Anatolia16 kullanıcısına yanıt
    Jelatinlerden öyle bir sorun olmaz yukarıdaki arkadaş bilinçsiz yazmış.

Fanların hareketinden biryere birşey sürtünüyordur-çarpıyordur elinle azcık kaldırdığında gidiyorsa.

• http://www.youtube.com/watch?v=oslmbntTUxo sorunum tamamıyla bu sorunla aynı sadece benimki %41de oluyor elektrik bandı ile kartın soğutucu bölmesini üst tablaya destekledim ses baya azaldı.jelatinleri geri yapıştırıp haftaya vatandan teknik destek almayı düşünüyorum yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anatolia16 -- 30 Kasım 2014; 17:55:06 >
  • Anatolia16 kullanıcısına yanıt
    Önemli değil forumun amacı bu.

Eğer öyle olsa firmalar o yapıştırmaları farklı yerlere yapıştırırlar.Kaldıki her türlü fanın üzerinde(orta kısımda)etiket var.

• Simplyfor S kullanıcısına yanıt
    Evet dandik ben r9 290 kullandım ondada benzeri sesler vardı vapor modeli iyi oluyor genelde trixx dual x kalitesiz malzeme kullanıyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    O ses titreşimden dolayı.Sapphire i bi titreşim yüzünden silip attınız gtx970 hakkındaki görüşlerinizi öğrenebilir miyim?

• Simplyfor S kullanıcısına yanıt
    Ben bu ucuz modelleri kast ettim fanı titreşim yaratıyor evet ucuz plastik malzeme kullanılmış iyi modelleride var dedim gtx 970 çok iyi bir kart onunda dandik modelleri var evganın bazı modelleri mesela palitte aynı şekilde dandik cw den bahsediyorsan coğu kartta varmış bende 980 var ondada var malesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    970 ler ne kadar kaliteli olursa olsun nvidianın koydukları bobini kullanmak zorunda markalar.

Her fan titreşim yaratır egzoz fanlar dahi.

• fanları çıkart kontrol et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.