Şimdi Ara

r9 270 Dual-x oc 209tl (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
16
Favori
15.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başvurmasaydım daha iyiydi heralde, 1 yıl dedi adam :) kredi masrafı iadeleriyle dolu onlara 2 diğerlerine 1 yıl içinde cevap veriyoruz dedi :) şuanda daha ocak ayını yapıyorlarmış:) yandık ki ne yandık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapphire club dan yeni mesaj geldi daha onlarada kurcalattırıyorum artık ne yapalım r9 270 Dual-x oc 209tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t.baris -- 1 Ekim 2014; 15:30:27 >
  • O kronik sorun var, titreme yapıyor diyen kimse baya başı ağrıyacak.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    O olay başvuru yaptığın THH'nin yoğunluğuna göre değişiyor. Benim bunun gibi diğer başvurularım hep 2-3 ay içerisinde sonuçlandı. 1 sene cinayet davası mı bu ^^

Birde kredi kartı olayının yargıtay tarafından emsal kararı var. O kararı göz önüne alarak hızlıca sonuca gidiyorlar. Buna benzer bir olayın da emsal kararı olmuş olsa çok daha hızlı olur tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 1 Ekim 2014; 15:48:27 >
  • Ben THH ne ba?vuracaktym fakat hiç u?ra?mak felan istemedim vazgeçtim. Benim gibi ürünü kredi kartyna taksit ile almy? olanlaryn tek seferde 214 lira ücret iadesi alma ?ansy var my ? Yoksa mecbur taksit taksit mi geri ödenecek bize ?
  • Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt
    Taksit şeklinde iade ediliyor. O süreç zarfında paran banka tarafından değerlendiriliyor ^^ O yüzden bu tarz iptal olma olasılığı olan her şeyi tek çekim şeklinde alıyorum. Fiyat fazla olmadıkça tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 1 Ekim 2014; 16:37:25 >
  • Neyse yapmys olduk bir amatorluk. Bu seferlik boyle olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t.baris

Sapphire club dan yeni mesaj geldi daha onlarada kurcalattırıyorum artık ne yapalım r9 270 Dual-x oc 209tl

Merhaba, bu iletişimi contact us kısmındaki "embedded solutions" ile mi kurdun arkadaş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Taksit şeklinde iade ediliyor. O süreç zarfında paran banka tarafından değerlendiriliyor ^^ O yüzden bu tarz iptal olma olasılığı olan her şeyi tek çekim şeklinde alıyorum. Fiyat fazla olmadıkça tabi

Sen parayı peşin göndermiyorsun ki banka değerlendirsin :) tek sorun limitin azalıyor o kadar.

• 9 taksitle satın aldığım parayı tek seferde iade etmişler. Ben onay vermedim bu şekilde sözleşmeyi hiçe sayıp kurtulacaklarını zannediyorlarsa daha çok beklerler. Macera şimdi başlıyor.
  • Sapphire ülke müdürüne ve vatanın ceo suna mail atsak, farkı yarı yarıya paylaşsalar ürünü gönderin bu kadar kişiyi mağdur etmeyin desek ne derler sizce. Vatanın ceo su benim maili dikkate alıp olayı araştırmaya başlamış. Tekrar mail atmadım aba bu tip bi işe ne derler diye merak ettim şimdi :)

• Benim parayı kartıma yatırmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Sapphire ülke müdürüne ve vatanın ceo suna mail atsak, farkı yarı yarıya paylaşsalar ürünü gönderin bu kadar kişiyi mağdur etmeyin desek ne derler sizce. Vatanın ceo su benim maili dikkate alıp olayı araştırmaya başlamış. Tekrar mail atmadım aba bu tip bi işe ne derler diye merak ettim şimdi :)

İyi yapmışsın.. Ben epostasına ulaşamadım.. hasanvatan@vatan.com denemedim.. o mu yoksa ?

Bu arada, şikayetvar a şikayet ekleyen var mı? yayımlanmamış olanlar yani..?

Ben sapphire türkiyeye ürünlerinin arızasını ve piyasadan neden topladıklarını soran bir eposta attım.. Henüz cevap gelmedi.

Başka atan var mı ?

Ayrıca, arkadaş hasan vatan ın epostasını yazarsa, bu konuyu takip eden herkes 1 cümle de olsa eposta yazıp, durumu anlatırsa iyi olur.

Ben edindiğim izlenim, alt taraftaki asistan ve internet mağazası sorumlusu yönetimin ve patron unun haberi olmadan olayı kapatmak..

Bu hem bizi hem de yetkili amirlerini enayi yerine koymak.. Hala aynı kafayla hareket ediyorlar..

Herkes duyarlı olsun arkadaşlar.. Belki de bu mücadele ile bu kafayı tarihe gömecez.. Ayrıca, kazandığımız davalar emsal olacak ve bir daha böyle stok yok, taze bitti gibi yalanlarla müşteriyi salak yerine koyamayacaklar..

• Arkadaşlar, THH'e başvurmaya üşenenler ya da "karar alehimize çıkar uğraşmayalım" şeklinde kafasında soru işaretleri olanların mesajlarından sonra önceki gece hatta sabaha karşı.. resimdeki siteye durumu özetleyip, fikir istemiştim.. Az önce kontrol ettiğimde cevap geldiğini gördüm.. Bilgilerinize...
     r9 270 Dual-x oc 209tl
  • vatanla işiniz biter bitmez hemen müşteri hizmetlerini arayıp, üyelikleriniz hemen iptal ettirin.. unutmazsam yarın hemen üyeliğimi iptal ettiricem ve asla kesinlike vatandandan kimseye birşey aldırmam bundan sonra.. yaval yavaş kan kaybetsinler pislikler !!!
  • bende verdim THH ye ama oradaki adamı hiç gözüm tutmadı. resmen ne ugraşıyorsun dedi.
  • olur da karar çıkarsa bu kart ta stokta vs yoksa, nvidia tarafındaki emsali ne oluyor bunun ? gtx 650 falan mı ?

quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

bende verdim THH ye ama oradaki adamı hiç gözüm tutmadı. resmen ne ugraşıyorsun dedi.

ben de etkisi olur diye netten başvurdum, gerçi pek farkı yok ama belki daha dikkat ederler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 2 Ekim 2014; 1:27:35 >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    THH'ye Online nasil basvurdunuz acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo5558

Önceki sayfada bir akradşa kendi şikayetini ve alamaları yazmıştı, ordan yaptım ben de. Ama sisteme giriş yapabilmek için e-devlet şifresi gerekiyor.

http://tuketicisikayeti.tuketici.gov.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 2 Ekim 2014; 14:14:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: evo5558

Önceki sayfada bir akradşa kendi şikayetini ve alamaları yazmıştı, ordan yaptım ben de. Ama sisteme giriş yapabilmek için e-devlet şifresi gerekiyor.

http://tuketicisikayeti.tuketici.gov.tr

E-devlet şifrem var, sistem çalişmiyor diyolardi, şu an çalişiyor mu acaba?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.