Şimdi Ara

r9 270 Dual-x oc 209tl (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
16
Favori
15.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evo5558

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: evo5558

THH'ye Online nasil basvurdunuz acaba?

Önceki sayfada bir akradşa kendi şikayetini ve alamaları yazmıştı, ordan yaptım ben de. Ama sisteme giriş yapabilmek için e-devlet şifresi gerekiyor.

http://tuketicisikayeti.tuketici.gov.tr

E-devlet şifrem var, sistem çalişmiyor diyolardi, şu an çalişiyor mu acaba?

valla hocam ben başvurdum, ama mobil imza olmadığı için çıtkı alıp thh ye gidip elden verdim.

• yok hocam facebooktan :D
  • Sonuç alabilen kimse var mi?
  • THH için soruyorsan daha çok erken. Ekim sonu gibi bazı sonuçlar gelmeye başlar.
  • Arkadaşlar bende başvuru yapacağım ama geç kalmış sayılmam degil mi? Ptt ye yeni uğradım herifler 4 tl aldılar bir ay girmesen bloke ediyolar sonra sifreyi girdim geçersiz dedi ptt ye git dedi bayram girdi tabi parayı felan iade etmişler. Anca başvuru yapacam bildiğim 60 gün sürem var yanlış mı biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edevletten tam olarak yapacagimiz adimlari yazabilecek var mi,ekleyecegimiz fotolar yazilar vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: ravanel

Arkadaşlar bende başvuru yapacağım ama geç kalmış sayılmam degil mi? Ptt ye yeni uğradım herifler 4 tl aldılar bir ay girmesen bloke ediyolar sonra sifreyi girdim geçersiz dedi ptt ye git dedi bayram girdi tabi parayı felan iade etmişler. Anca başvuru yapacam bildiğim 60 gün sürem var yanlış mı biliyorum

Bende sırf vatan pc için gittim aldım 2 tl istediler ayrıca 1 ay girilmezse iptal olma durumu sözkonusu değil hiçbir süre kısıtlaması yok sisteme girerkenki uyarıları okursanız orada özellikle belirtilmiş.
  • Henüz erken ama var m bi gelişme :? :)
  • Ortalama ne zamanı bulur ben 13 ekimde basvurdum

• 26 eylül başvuruma daha bir cevap gelmedi. Muhtemelen bir hafta - 10 gün içerisinde gelir. Şu sıralar kredi dosya masrafı ile ilgili yargıtay kararı çıktığı için binlerce kişi bu paraları geri almak için başvuru yapıyor. Aşırı bir yoğunluk var THH lerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 3 Kasım 2014; 16:28:49 >
  • bana 1 sene dedi adam :D netten de bakınca hala yeni kayıt diyor, ordaki kısım değişecek mi acaba. daha önce online başvurup dilekçeyi elden veren var mı ? onlarda da durum yeni kayıt mı ?
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Bende de yeni kayıt olarak gözüküyor ama o geçerli bir takip sistemi değil sanırım. Daha önce online başvuru yapmamıştım. Verdiğimiz THH kağıtlarının üzerine takip numarası basıyorlar. Benimkine tükenmez kalem ile yazdı mesala. O numara ile telefonla sorup takip edilebiliyor durumu ne diye.
    (Kağıda yazılan numara ile e-devlet online başvurusundaki numara farklı bende)
  • shockwave error kullanıcısına yanıt
    ben thh ye gittiğimde, online başvurdum, kağıtları buraya vermem gerekiyormuş dedim, ordan yaptığın başvuru değil, sadece formu oluşturma gibi bişey demişti eleman. acaba gerçekten öyle mi.

Ariyayım diyorum da daha 1 ay anca oldu, 1 sene dedi ama o kadar uzamaz diye düşünüyorum. 2-3 ay sonra belki. o da şansımız varsa sanırım.

kredi ücretleri yüzünden baya sıra var, işallah başvuruları ayırıyorlardır da o kadar kredi iadesi başvurusu beklemek zorunda kalmayız :)

olur da haklı çıkarsa ve vatandan ürünü alırsam mağaza önünde kartla selfi çektirip vatanın müşteri hizmetlerine maille atıcam, hızımı alamazsam hasan vatan'a bile atıcam.
    1 sene imkansız ya. Cinayet davası mı 1 sene sürsün. Bölgenin yoğunluğuna çok bağlı. Ben Ataşehirden başvuru yaptığımda 38 günde sonuçlandı. Orası bomboş. Fal falan bakıyorlardı pc den. Ancak bu sefer Kadıköy'den başvuru yaptım. Dosya - klasör yığınlarından adamın suratını göremiyordum öyle söylim. Aşırı yoğun bölgelerde 3-4 ay sürebiliyor. 1 sene sürebilmesi için karara itiraz daha sonra mahkemelik falan olman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 3 Kasım 2014; 23:59:19 >
  • Elinde, stokta olmayan veya "fiyat hatası" denilerek mağazanın göndermediği ürünü başka yerden alıp ürün fiyat farkını, hakem heyetinden talep ederek olumlu sonuç aldığı karar örneği olan var mı arkadaşlar? Dilekçeye ekleyelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Elinde, stokta olmayan veya "fiyat hatası" denilerek mağazanın göndermediği ürünü başka yerden alıp ürün fiyat farkını, hakem heyetinden talep ederek olumlu sonuç aldığı karar örneği olan var mı arkadaşlar? Dilekçeye ekleyelim...

konuya yazanlar arasında o tip bişey yaptığını söyleyen yoktu sanırım. olsa bile karar çıkan yok henüz :)
    En mantıklısı o ama bu konu için. Şimdi, yoğun bölgelerde bu karar 10 aydan evvel çıkmaz. O zamana kadar teknoloji eskir; belki bu kartın fiyatı 200 TL'lere iner. En iyisi şu an başka yerden satın alıp kullanmak ve aradaki farkı talep etmek. Bir arkadaş vardı ilk sayfalarda ama bulamadı galiba örnek kararı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

En mantıklısı o ama bu konu için. Şimdi, yoğun bölgelerde bu karar 10 aydan evvel çıkmaz. O zamana kadar teknoloji eskir; belki bu kartın fiyatı 200 TL'lere iner. En iyisi şu an başka yerden satın alıp kullanmak ve aradaki farkı talep etmek. Bir arkadaş vardı ilk sayfalarda ama bulamadı galiba örnek kararı.

Sen hala başvuru yapmamışsan geç kaldın bence, üzerinden 1 aydan fazla geçmiş. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yav ne yapalım, iş güç... Haftaya anca gideceğim zaten. O zamana kadar örnek karar bulduk, bulduk. Siparişim geldi bile. Onun dışında yasal bir başvuru süresi yok zaten bildiğim kadarıyla.
  • Keşke 10 ay içerisinde teknoloji bu kadar ucuzlasa. 10 ay sonra şimdiki fiyatından daha fazla olabilir. Hem ülkenin dolar kuru hem ram'lerdeki sel baskını hikayesi ile dolu dünya ^^
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.