Sizce neden çalışmadı? Oradakiler mi takarken bişeyleri beceremedi yoksa benim anakarttan mıdır yoksa denediğimiz r9 270 mi bozuktu acaba? Başka nereden alabilirim montaj yapan?
Montajı siz yapın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ya hocam ben yapsam ne değişecek bilemedim oradayken iade ettim ürünleri :(
benim ekran kartı slotum PCI-E 2.1 sanırım, bu yeni r9 270ler de PCI-E 3 yazıyor, ondan mı çalışmıyor acaba? Ben takınca çalışır diye boşuna o kadar para bayılmıyım :/
Anakartın özellikleri:
Manufacturer PEGATRON Model IPXSB-H61 (Socket 1155) Chipset Vendor Intel Chipset Model Sandy Bridge Chipset Revision 09 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model H61 Southbridge Revision B3 System Temperature 29 °C BIOS Brand American Megatrends Inc. Version 4.6.4.0 Date 12.11.2010 Voltage CPU CORE 0,984 V MEMORY CONTROLLER 1,488 V +3.3V 2,904 V +5V 4,980 V -5V (8,880) V +5V HIGH THRESHOLD 2,782 V CMOS BATTERY 1,656 V PCI Data Slot PCI-E Slot Type PCI-E Slot Usage Available Data lanes x16 Slot Designation J6B2 Characteristics 3.3V, Shared, PME Slot Number 0 Slot PCI-E Slot Type PCI-E Slot Usage Available Data lanes x1 Slot Designation J6B1 Characteristics 3.3V, Shared, PME Slot Number 1
Şimdi bu PCI-E 1 mi oluyor 2 mi 2.1 mi? bundan dolayı mı çalışmıyor yoksa beceremedi mi elemanlar? eğer bu anakartta çalışır derseniz başka vatan şubesine götürcem PCyi
Anakartının PCI E 2.1 desteklemesi farketmez. Evet ekran kartı PCI E3.0 destekliyor ama yinede çalışır. Benimde anakartım (ASUS M4A 88TDM EVO USB 3.0) PCI E2.0 ve aynı ekran kartını kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım. Bence teknik servistekiler bir hata yaptılar.