Şimdi Ara

R9 280x görüntü bozulması sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar wow oynarken ekranda bozulmalar oluyor, kartı 2 defa garantiye gönderdim ikisinde de bir sorun olmadığını söylediler ve bios güncelleyip geri gönderdiler, detaylı testler yapılmış ve ekran kartına hiç bir soruna rastlanmamış. Sistem özellikleri şöyle; MSI Z87-G45 anakart, intel 4670k cpu, NiC C4 işlemci soğutucusu, coolermaster kasa, kasada dahili 750W PSU ve üstte arkada önde ve yanda olmak üzere 4 tane fan var, ve r9 280x ekran kartı. Oyundaki bozulmaların sebebi nedir, kafayı yiyeceğim bir türlü bulamadım, ekran görüntülerini de ekte paylaşıyorum. Hatalar hep olmuyor, oyuna başladıktan sonra ara sıra ortaya çıkıyor. Lütfen yardımcı olun, teşekkürler :)

http://imgur.com/a/njQ7w

• Asus ? Artifacts bildigin iade edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen asus, detaylı bir şekilde yazdım artifact sorunu var detaylı test edin diye, çizgi elektronik ısrarla bir sorun olmadığını söyleyip geri gönderiyor aradım servisi kart hakkında bilgi verdim kartta hiç bir sorun yok dediler tekrar test yapın dedim, tamam yaparız dediler sonuç yine aynı. Güç yetmiyordur, çok ısınıyordur kartta bir sorun yok diyorlar, fakat oyunlarda sıcaklık 60 dereceyi geçmiyor. Kartta sorun olup servisin ısrarla kabul etmediği durumlarda ne yapmak gerekir ki, ne yapmamı tavsiye edersiniz ? Kartı alalı 1 aydan fazla olduğu için direk geri veremiyorum.
  • Bios güncellemeyi denediniz mi?
  • asusun sitesinde güya sorunu çözen bir bios güncellemesi yayınlamışlar, onu indirdim sorun aynen devam, serviste de güncellediler zaten
  • puhaa P kullanıcısına yanıt
    Bu karti almaya karar vermistim bunu hordum vatan garantili urun aliyimi sizce sorunun bi cozumu varmi herkes sapphire r9 280x dual-x al diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRProGamer

Bu karti almaya karar vermistim bunu hordum vatan garantili urun aliyimi sizce sorunun bi cozumu varmi herkes sapphire r9 280x dual-x al diyor

asus alma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI RX560 Görüntü Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Gtx 750ti ekran gitme sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asusu eledim hocam sapphire dual-x vapor-x arasinda gidip geliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TRProGamer

Asusu eledim hocam sapphire dual-x vapor-x arasinda gidip geliyorum

vapor tabiki
  • bence alma kardeşim hala elimde ürün 3. kez göndericem bir çözümü yok bütün yabancı forumları aklına gelebilecek her yere baktım keşke nvidia gtx alıp geçseydim diye düşünüyorum....

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puhaa -- 9 Ağustos 2014; 21:48:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: puhaa

bence alma kardeşim hala elimde ürün 3. kez göndericem bir çözümü yok bütün yabancı forumları aklına gelebilecek her yere baktım keşke nvidia gtx alıp geçseydim diye düşünüyorum....

undefined

Amd pismanliktir ben ilk defa kullandim birdahada kullanmam. Almayin aldirtmayin istediginiz kadar eksileyin forum amd sorunlari ile dolu

• quote:

Orijinalden alıntı: hknups

quote:

bence alma kardeşim hala elimde ürün 3. kez göndericem bir çözümü yok bütün yabancı forumları aklına gelebilecek her yere baktım keşke nvidia gtx alıp geçseydim diye düşünüyorum....

undefined

Amd pismanliktir ben ilk defa kullandim birdahada kullanmam. Almayin aldirtmayin istediginiz kadar eksileyin forum amd sorunlari ile dolu

Bu yorumu ciddiye almayın.

"Şu marka elektronik ürünler bozuk, bu marka elektronik ürünler sağlam" diyen bilgisayar kullanıcısı zihniyetine her zaman gülüp geçmeyi yeğlerim.

Ayrıca konuya yardımı olacak ise aynı problemi ASUS Nvidia GTX 650Tİ Boost kartında yaşadım 3 kez servise gitti her defasında bios güncelledik işlem tamam dediler fakat problem çözülmemişti.

Artık gerisi şansınıza kalmış, bendeki kart tamamen bozuldu iade almak zorunda kaldılar sizin ki de sizin ile servis arasında mekik dokuyacak maalesef. Sonuç ne olacağını hepimiz bekleyip görelim bakalım.

• VAPOR AL KESİNLİKLE
  • quote:

Aynen asus, detaylı bir şekilde yazdım artifact sorunu var detaylı test edin diye, çizgi elektronik ısrarla bir sorun olmadığını söyleyip geri gönderiyor aradım servisi kart hakkında bilgi verdim kartta hiç bir sorun yok dediler tekrar test yapın dedim, tamam yaparız dediler sonuç yine aynı. Güç yetmiyordur, çok ısınıyordur kartta bir sorun yok diyorlar, fakat oyunlarda sıcaklık 60 dereceyi geçmiyor. Kartta sorun olup servisin ısrarla kabul etmediği durumlarda ne yapmak gerekir ki, ne yapmamı tavsiye edersiniz ? Kartı alalı 1 aydan fazla olduğu için direk geri veremiyorum.

yasal olarak 3 defa garantiye gönderilip sorun çözülmüyorsa size yeni kart göndermek zorundalar. Bu konu ile ilgili araştırın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

quote:

quote:

undefined

"Şu marka elektronik ürünler bozuk, bu marka elektronik ürünler sağlam" diyen bilgisayar kullanıcısı zihniyetine her zaman gülüp geçmeyi yeğlerim.

Ayrıca konuya yardımı olacak ise aynı problemi ASUS Nvidia GTX 650Tİ Boost kartında yaşadım 3 kez servise gitti her defasında bios güncelledik işlem tamam dediler fakat problem çözülmemişti.

Artık gerisi şansınıza kalmış, bendeki kart tamamen bozuldu iade almak zorunda kaldılar sizin ki de sizin ile servis arasında mekik dokuyacak maalesef. Sonuç ne olacağını hepimiz bekleyip görelim bakalım.

isteyen ciddiye alsın isteyen ciddiye almasın amd kartlarından nvidia kartlarına geçenlerin memnuniyeti herzaman ortada . ama keşke amd yerine nvidia alsaydım diyen kullanıcıların çokluguda ortada. kimseye amd kartlarını önermem bu herzaman böyle olucak . yaşadıgım sorunlar yüzüne firmadan tiksindim resmen ve yaşadıgım sorunları tek yaşayanda ben değilim. sadece ben yaşayıpta bu firmayı kötülesem tamam yüklenin saldırın bana ama herşey ortada arama motorlarına black screen + artifacts yaz amd kartları yüzde 80 nvidia kartları yüzde 20 diri sonuçlarda .

• quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

quote:

quote:

undefined

Doğru elektronik şans işidir ama amd kartlar daha sorunlu çıkıyor.r9 serisi özellikle.Kimse sana nvidia kartlar sorun çıkarmaz diyemez.Ama amd kartlarda bu olasılık daha fazla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.