Şimdi Ara

R9 390 VS GTX 970 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
1
Favori
6.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel 970 tuzağına düşmemeli kimse yazık okadar paraya artık oyunlar düşük vram kullanmıyor yeni konsollarla birlikte büyük bir artış oldu vram gereksiniminde nvidia bunu ya göremedi yada 900 serisi çabuk eskisin diye düşük vram kullandı ki bence ikinci seçenek herzamanki nvidia çakallıkları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin kafa basmiyo herhalde kardes...

R9 390 hangi oyunlarda 1080p de 8 gb vran kullaniyor bi video linki at

Ek olarak anlamamak istedigin sey ise gtx 970 in 4 gb yerine takilma OLMADAN 7 gb vram kullanimiyla kullanilabilrigidir.

Ama sen ve senin gibilerde nato kafa nati mermer.

Sana kalsa 2 gb gtx 760 yerine vrami fazla diye 4 gb gt 630 secersin ama 4gb vram kullanacak kadar guclu olmadigini gt 630 un anlayamazsin.
    Gerci bu fanboylukla yakinda bu gtx 970 evkarsi hd 2600 falan gistermeye kalkarsiniz

• Cogunlugun 390 onermesi duygulandirdi beni acikcasi. Demekki 970`in 500mb yalandan ramiyle, cazir cuzur ses yapan pbc'siyle, ve 1300-1400 tl'lik fiyatiyla kaziklanmakdan bikti millet. R9 390(8gb hemde gercek,1100tl,cozurdamiyor) warken 970 alinmaz arkadaslar. Bende yakin zamanda 780 den bu karta gecos yapmayi planliyorum.

• basturk9027 kullanıcısına yanıt
    500 mb yalandan degil kirpilmis maxwell gpu su kullandigi icin boyle ek olarak sizin deyiminizle istedigi kadar 3.5 gb olsun 6 7 gb vram kullanim oranlarinda da takilmadan calismakta
    Cw ise 300 fps den sonra olmakta ayrica 390 larda da cw olabiliyor

1-2 fps fazladan alabildigi dogru ama 1,2 fps icin yeni teknolojilerden , daha az isinmadan , daha az guc tuketiminden ve sureklu gelen driver updateleriji unutacaksin

• Kirpilmis diyosunuz iste hocam onun icin bunun icin. Nedeni fark edermi Kutu uzerine 4gb yazdikdan sonra ?? Millet farkedincede cikip ozur dilerler ENAYI cunku insanlar.
    3.5 gb ram 6-7 gb gucunde cikariminiza yorum bile yapmadan gecicem.
    Cw 300fps filan degil. Kendim icin 2 arkadasim icin 1 adet olmak jzere 3 adet 970 gecti elime hepsinde 80-100 civarinda cw basladi. Kendiminkileri iade edip ikinci el 780 aldim(nvidia sewerim yanlis anlasilmasin) kart hakkindaki yorumum. Ayrica benim tecrubelerim disinda tum forumlarda cw den iade konulari sikayetleri war.
    390 da cw olmasi konusinda ise 10 970 den 9unda bu sorun war. 390 da 10 da 1hadi en kotu senaryoda 2.
    Enerji kullanimi demissiniz max kullanimda aralarinda 50-60w fark war.bumudur dewasa farkiniz?? kaldiki Cw duymamak icin 100w farka bile katlanirim.
    1-2 fps icinse benim yorumum denk kartlar demek olmustu zaten. (Degiller 390 bariz daha iyi).
    Son olarak teknolojiden bahsettiniz kastiniz hariworks, pyhysx vs ise bi kalem gecin lutfen olari amd alan farkinda onlara sahip olamayacaginin. Ayrica r9 3xx serisi nvida 9xx den sonra cikti daha yeni kiyaslarsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturk9027 -- 13 Nisan 2016; 9:48:49 >

• Dx12 dusunen zaten komple unutsun 970 980 hatta 980 ti.amd tarafindada 390 ve sonrasi.dx12 sonraki nesilde yavastan oturmaya baslayacak.nvidia elbet yazilimsal ve donanimsal olarak el atacak.yoksa dx12 piyasasinda zorluk yasar.su anda genel anlamda 970 390 dan her turlu ustun.haa 390 alan 970 almadigi icin pisman olurmu olmaz.her iki kartinda artilari eksileri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

Dx12 dusunen zaten komple unutsun 970 980 hatta 980 ti.amd tarafindada 390 ve sonrasi.dx12 sonraki nesilde yavastan oturmaya baslayacak.nvidia elbet yazilimsal ve donanimsal olarak el atacak.yoksa dx12 piyasasinda zorluk yasar.su anda genel anlamda 970 390 dan her turlu ustun.haa 390 alan 970 almadigi icin pisman olurmu olmaz.her iki kartinda artilari eksileri var.

Nvidia'nın maşası resmen - 970 üstün diyor!
    Alış sen, küresel aydınlatma tüm eserlere yaygınlaşacakmış. Eş zamanlı hesaplama da birtek AMD çiplerde çalışıyor. Sen unut AMD'yi desen de R9 290'dan beter olduğu ortaya çıktı üç katı pahalı 980Ti'nin. Kime ne anlatıyorsun şarlatan insan!
     R9 390 VS GTX 970

• 8:50 den itibaren izleyin vram kullanımına bakın doğru seçim yaptığınızı anlayacaksınız.

O 3.5 gb konusunda bu aksam 6 7 gb vram kullaniminda video nette dolu arastirmadan ogrenemezsin.

Evet kirpilmis ama gtx 980 in kirpilmisi eger kirpilmasa gtx 970 diye bir model OLMAZDI.

Ek olarak forumda msi model 970 lerde genelde 300 fps den sonra cw oluyor 4g ve 100me kullandim 2 sindede ayni sikinti 300 fps den sonra oldu

Ek olarak elektrik tuketim farki 50 60w falan degil 100w ve ustu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

quote:

Dx12 dusunen zaten komple unutsun 970 980 hatta 980 ti.amd tarafindada 390 ve sonrasi.dx12 sonraki nesilde yavastan oturmaya baslayacak.nvidia elbet yazilimsal ve donanimsal olarak el atacak.yoksa dx12 piyasasinda zorluk yasar.su anda genel anlamda 970 390 dan her turlu ustun.haa 390 alan 970 almadigi icin pisman olurmu olmaz.her iki kartinda artilari eksileri var.

Alış sen, küresel aydınlatma tüm eserlere yaygınlaşacakmış. Eş zamanlı hesaplama da birtek AMD çiplerde çalışıyor. Sen unut AMD'yi desen de R9 290'dan beter olduğu ortaya çıktı üç katı pahalı 980Ti'nin. Kime ne anlatıyorsun şarlatan insan!
     R9 390 VS GTX 970

Bana gelmis bi tane oyun gosteriyor sonrada laf soyledikmi suclu oluyoruz.okuma yazman yokmu ne yazmisim yukarda.genel olarak demisim.ciddi ciddi beyin kapasiten kus kadar diyordumda karinca kadar anca var sanirim.harbiden meseyi hakediyorsun hatta gurgen veya cam :)

Sadece phyxs degil bir suru teknoloji soft shadows gameworks g force exp ve daha bircogu

• quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

O 3.5 gb konusunda bu aksam 6 7 gb vram kullaniminda video nette dolu arastirmadan ogrenemezsin.

Evet kirpilmis ama gtx 980 in kirpilmisi eger kirpilmasa gtx 970 diye bir model OLMAZDI.

Ek olarak forumda msi model 970 lerde genelde 300 fps den sonra cw oluyor 4g ve 100me kullandim 2 sindede ayni sikinti 300 fps den sonra oldu

Hocam genelde ilk yazdigim yorumuda yazmazdim sabah sabah denk gelmis oyle. Tek soyleyebilecegim sey size suan ``himmm ok``

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

quote:

R9 390 VS GTX 970

Bana gelmis bi tane oyun gosteriyor sonrada laf soyledikmi suclu oluyoruz.okuma yazman yokmu ne yazmisim yukarda.genel olarak demisim.ciddi ciddi beyin kapasiten kus kadar diyordumda karinca kadar anca var sanirim.harbiden meseyi hakediyorsun hatta gurgen veya cam :)

Bana laf söylemek kolay. Sıkıyorsa, "Küresel aydınlatmanın yaygınlaşacağı da doğru değil, bu sonuçlar bir daha tekrarlamayacak" de. Biraz yemin altına gir bakalım, hangimiz atıyormuş diye sonrasında görürüz.
    Hayvanlara hakaret etmekle adam olmuyor, kuşlar böcekler bile senden hayırlıdır, hiç de gocunacak değilim. Senin ise yüzün kızarması lazım, utanman olsa hani, yalan söylediğinden dolayı.

• La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil’Aliyyil’Azıym..

• Bu Kuantum Kesilmesi, Nvidia'ya 3dfx'in laneti olmuş - onu söylemeyi unuttum. 3DFX'teki RGSSAA'yı performans düşürmeden yapmayı başarmışlar. Oyun FullHD'de 720p çiziyor demelerine bakmamalı. Dört örneklem alıyor takip eden karelerden, 4x MSAA uyguluyor ve sonra bunları birleştiriyor. RGSSAA'da aynı kare dört kere çizilip tekrar birleştiriliyordu, bunda peşisıra kareler birleştiriliyor. Yeni bir teknikle çizilen karelerin dörtte üçünü çöpe atmadan süperörneklem uygulamanın yolunu bulmuşlar.
    Ne dersen de burada 360 derece bakmak yerine 1 dereceye bakip "aha gt 630 un 4gb vram i var ama gtx 760 in 2 o zaman gt 630 daha iyi" terimine dayali olan yanlis bilginizle insanlari yanlis yonlendirmeye devam edin.

Bu aksam daat 8 gibi size vram kullanimi hakkinda 1 video 1 kaynak atacagim sizde o saate kadar daha once dar acidan baktiginizdan haberinizin hic olmadigi WDDM2.0 a goz atabilirsiniz degilmi ?

• kırmadan incitmeden tartışmak güzel arkadaşlar lütfen tartışmaların boyutunu fazla ileriye taşımamak lazım üç günlük dünya göçüp gideceğiz en nihayetinde önemli olan kalp kırmadan kimseyi üzmeden arkandan kötü şeyler söyletmeden gitmek

farklı birşey sorayım konu dağılsın ve yine şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Daha önce yazdığım gibi Asus Strix R390 almış bulunmaktayım, yarın öbür gün elime geçer. bu gtx 970-980 alana divison hediyeydi ancak belli yerlerden alınca mağaza tarafından kod veriliyor anladığım kadarı ile. 390 ise hitman hediyeli diyordu ancak herhangi bir mağaza filan bahsetmiyor, vatanda da böyle bir bilgi yok. Kutunun içinden mi kod çıkacak nasıl olacak? Ben bu oyun hediyesini nasıl alacağım? Aranız da bilen var mı?

• https://www.amdrewards.com/amdrewards/

Kod olması lazım gibi ama bu siteden amd hesabı oluşturun.

https://www.amdrewards.com/amdrewards/ticket

Bu adrestende ürünün seri numarasıyla yada başka bir yola destek alabilirsiniz belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturk9027

quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

Hocam genelde ilk yazdigim yorumuda yazmazdim sabah sabah denk gelmis oyle. Tek soyleyebilecegim sey size suan ``himmm ok``

https://www.youtube.com/watch?v=s-_t1H1PzVI

4 gb dan daha fazla vram kullanimi ile ilgili bir video

• quote:

Orijinalden alıntı: [darkness13]

kırmadan incitmeden tartışmak güzel arkadaşlar lütfen tartışmaların boyutunu fazla ileriye taşımamak lazım üç günlük dünya göçüp gideceğiz en nihayetinde önemli olan kalp kırmadan kimseyi üzmeden arkandan kötü şeyler söyletmeden gitmek

farklı birşey sorayım konu dağılsın ve yine şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Daha önce yazdığım gibi Asus Strix R390 almış bulunmaktayım, yarın öbür gün elime geçer. bu gtx 970-980 alana divison hediyeydi ancak belli yerlerden alınca mağaza tarafından kod veriliyor anladığım kadarı ile. 390 ise hitman hediyeli diyordu ancak herhangi bir mağaza filan bahsetmiyor, vatanda da böyle bir bilgi yok. Kutunun içinden mi kod çıkacak nasıl olacak? Ben bu oyun hediyesini nasıl alacağım? Aranız da bilen var mı?

Fatura resmi kart seri no isim soy isim tel bilgilerinizi kampanya@vatanbilgisayar.com a göndereceksiniz sonra ellerinde oyun anahtarı varsa gönderirler.Sadece vatan bilgisayarda geçerli.30 nisan a kadar süre belirtilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beles -- 13 Nisan 2016; 22:39:17 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.