Şimdi Ara

R9 390 VS GTX 970 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
1
Favori
6.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya bilgilendirme linki aşağıdadır.

http://www.vatanbilgisayar.com/kampanya/amd-hitman/

R9 390 VS GTX 970
    Bu mesaja eklenen görseller:

R9 390 VS GTX 970

• arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim, google'a vatan amd ve hitman yazmak yetiyormuş ben çok ingilizce biliyormuş gibi yabancı terimlerle arayıp açtığım sitelerden hiç bir halt anlayamadım amd kendi sitesi dahil. kart bugün elime ulaşacak bakalım akabinde hemen yaparım aktivasyon işlemlerini inşallah oyun stoklarla sınırlıydı bitti demezler :)
  • Konu simdide kod muhabbetine donmus:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oda çözüldü attım maili dönüş bekliyorum :)
  • Gtx 560 için yorum yapamam ama 560ti=6870 için net olarak saçmaladıklarını söyleyebilirim. Çünkü o zaman zarfında ekran kartı alacağım için detaylıca araştırmıştım. 560 Ti denk kartı 6950 idi. Burada gelip bol keseden sallamayın. Hiç bilmiyorsanız açın eski incelemelere bakın. Bazı oyunlarda 560 Ti önde ama genel olarak bakıldığında 6950 öndeydi. Fps farkı çok azdı aralarında ve Gtx 560 Ti (2011 de 500 TL ye almıştım) 6950 den 50 Tl kadar daha ucuzdu (Modellere göre fiyat farkı açılıp kapanıyordu). PhysX için terchimi Nvidia dan yana kullanmıştım. Gelip burada 560ti 6850,6870 dengi deyip komik duruma düşmeyin.

http://www.legitreviews.com/nvidia-geforce-gtx-560-ti-versus-amd-radeon-hd-6950-1gb_1533/6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 14 Nisan 2016; 15:05:29 >

• yahu saolun kafam allak bullak oldu sayenizde İkilemde kalmıştım 390 mı yoksa 970 mi alayım diye bir araştırayım dedim keşke araştırmasaydım !!

birisi diyor ; Güzel 970 tuzağına düşmemeli kimse yazık okadar paraya artık oyunlar düşük vram kullanmıyor yeni konsollarla birlikte büyük bir artış oldu vram gereksiniminde nvidia bunu ya göremedi yada 900 serisi çabuk eskisin diye düşük vram kullandı ki bence ikinci seçenek herzamanki nvidia çakallıkları.

Tamam yaw 390 alacam diye karar alıyorum

bir kaç satır altında başka bir arkadaş diyor ki ; Yok ya ekran kartında 8gb, işlemcide 8 çekirdek AMD nin bebeler için kurduğu temel tuzaklar...

Amd sever arkadaşlar diyor ; 970 modelleri 3.5 gb ram ve coil whine sorunlu çoğu kart 390 ondan kat kat üstün
    Nvidia sever arkadaşta diyor ki ; 390 ısınma problemi var fazladan enerji tüketiyor 970 ondan kat kat üstün

lan kafayı yiyecem almayalım mı yani ekran kartı onboard mı takılalım hala ne yapak siz deyin gari vallaha sıyırdım yahuuu

• rookiehunter kullanıcısına yanıt
    Biz mese gibi gozu kapali fano degiliz.her kartin kendine gore artilari eksileri var.bunlari kendi terazinde tart karar ver.Hangisini alirsan al pisman olmazsin.

• Mete konuya bakıyo şu an ama yazamıyo. Çizilmiş üstü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sizler kadar ince ayrıntılarını bilmiyorum açıkcası o yüzden araştırayım dedim.. ben Nvidia alayım diye yola çıktım ama gerçekten kafam karışık az parada değil 1300 1400 tl yok ses geliyor yok bir süre sonra 3.5 gb yetersiz kalacak vs her forumda her yerde aynı şey baya soğudum açıkcası sizlere soruyorum ben Wot oyuncusuyum MSI R9 390 alsam beni 5 sene idare edermi ???önceki kartım sapphire hd 7870 xt gibi 2 sene sonra cortlayıp bozulmasından korkuyorum açıkcası
  • birde işlemcim Intel Core i5 4570
    ram 8gb kingston hyperx
    anakart asus h87 plus
    güç kaynağım 600w
    ssd 120 gb hardisk
    bir sıkıntı olurmu r9 390 taksam bu sisteme uyumsuzluk gibi şeyler diyorsunuz bi yardımcı olun bea bende size dua edem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rookiehunter -- 15 Nisan 2016; 8:41:30 >
    Güç kaynağının markası, modeli ne?
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    şu an için aklımda değil ama yeterli değilmi acaba ? eve gidince ilk işim markasına bakmak olacak
    Wot da nvidia nın ciddi üstünlüğü var dostum.http://www.techspot.com/review/785-free-to-play-games-benchmarks/page2.html

Testte R9 290 ı, R9 390 kabul edebilirsin. Gtx 780 ise, gtx 970 ten zayıf bir kart.

Kardeş mantık çok basit: Paran çoksa nvidia, paran yoksa amd... Bu kadar basit. Ama şu var; amd harcadığı elektrikle aradaki fiyat farkını belli bir sure sonra kapatır.

• Merhaba arkadaşlar gtx 970 almayı düşünüyorum.Marka olarak fark varmıdır yoksa herhangi markayı alabilirmiyim?
    Şimdiden teşekkürler
  • mahfuzalbayrak kullanıcısına yanıt
    Ne kadar fark ettirir bu mesela?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

Kardeş mantık çok basit: Paran çoksa nvidia, paran yoksa amd... Bu kadar basit. Ama şu var; amd harcadığı elektrikle aradaki fiyat farkını belli bir sure sonra kapatır.

öyle demişsinde fiyatlar hemen hemen aynı r9 390 ile gtx970 arasında.. pek bir fark yok.. birde çoğu oyunda özellikle Directx12 destekli oyunlarda NVIDIA nın perfor mans düşüklüğü ve amd nin daha iyi performanslar sergilemesi ap ayrı bir konu

http://forum.donanimhaber.com/m_115934860/tm.htm

neden böyle dedin çok merak ediyorumm sanki aralarında 500 - 1000 tl fark oynuyor muş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rookiehunter -- 15 Nisan 2016; 14:48:42 >

• Yaz gibi 14nm ve 16nm yeni mimari kartlar çıkacak.

• gtx 970 almayın. 970'in sıkıntıları yüzünden fiyatı düşük. yoksa mümkün mü amd ile nvidia kartların fiyatlarının aynı olması.? 970 yerine 390 hatta 390x alın daha iyi. bütçesi biraz daha geniş olanlar 980 alsın. hatta garanti takıntısı olmayan amazondan alabilir daha ucuza. 980 ti bile alınabilir.

sonuç olarak 970 almayın da ne alırsanız alın!
    hangisi ucuzsa onu al ben öyle yaptım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.