Şimdi Ara

R9 390 VS GTX 970 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
1
Favori
6.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hitman oyun kodu geldi vatandan ancak amd sitesinden indiricem diye yırttım kendimi bulamadım bir türlü, sonra tesadüf eseri girdim oyun indiribileceğim yere şu an biri sorsa tarif edemem ama :) neyse kurdum oyunu daha R390'ı takmadığım için Hd5870 ile test ettim. Zaten kendi en düşük ayarları seçmiş oyun içindeki bencte minimum fps 1,5 maximum fps 47 ortalama fps 27. bakalım 390 ile ne olacak, takıp test edince yazarım. Hitmanin hangi kartlarla kaç fps aldığında dair bir inceleme var mı? Birde onlarla kıyaslayarak işlemcinin ne kadar darboğaz yappığını da anlamış olurum hemde 390 ile ilgili test sonuçlarını yazarım 1920x1080 için.
  • Hocam kart asus ise o da far cry primal veriyor. Bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Asus aldım doğrudur onu nasıl alacağım? bilgi verebilir misin? Hitmani AMD veriyor, asusun oyun verdiğini bilmiyordum üstünde wolrd warship ile ilgili birşeyler var 15 günlük exclusive diye oynadığım bir oyun olmadığı için önemsemedim.

Asus türkiyeyi aradım mail ile kodu ilettiklerini söylediler mail attım bakalım bekliyorum. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için sayende bir oyuna sahip oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unstained -- 15 Nisan 2016; 17:30:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Güç kaynağının markası, modeli ne?

Güç kaynağım Thermaltake 600W model LT-600AL2NL
    inşallah bir sorun teşkil etmez
  • Merhaba arkadaşlar merak ettiğim konu msi gtx 970 gaming 4g modelinin 2 farklı kutusunu gördüm. Şimdi kart aynı kutusumu farklı yoksa üründemi farklı anlayamadım. Bilgilendirirseniz sevinirim Teşekkürler

• pscho P kullanıcısına yanıt
    970 alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

970 alma

Amd çalışanı mısın?Herkes ne isterse onu alır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zar zor karar verdim ince eledim sık dokudum ve bu gün MSI r9 390 satın alıp siparişini verdim
    aklımda ufak bir sorun var
    Intel Core i5 4570
    ram 8gb kingston hyperx
    anakart asus h87 plus
    güç kaynağım 600w
    ssd 120 gb hardisk
    ve r9 390 nıda katarsak bu sisteme Thermaltake 600W model LT-600AL2NL yeterli olurmu acaba ?
  • Neyi var bu 970 'in biz aldık çalışıyor ama, bir bildiğiniz var ise paylaşın lütfen.
  • 970 yerine 980 alın daha iyi. malum ram problemi var 970'in. fiyatı o yüzden amd kartlarla aynı. 970 almayın da ne alırsanız alın. 980 alın mesela. o da olmadı r9 390x alın, o da olumlu.
  • mahfuzalbayrak kullanıcısına yanıt
    Ram problem'inin performans'a etkisi %1-3,970 ile 980 ile aradaki fiyat farkı,performans farkına değmez,Zotac extreme gibi factory oc modeller,980 ile ayni performansı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braVe112 -- 15 Nisan 2016; 21:33:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Problem diye bahsi geçen mesele, teknik detayları özel metotlarla irdelerken belirlenmesi dışında kullanıcı açısından etkisiz. Herhangi oyunda video bellek kullanımının 4 gb 'a dayanması veya aşması halinde performans kaybı gözlemlemedim, kafaya takılacak bir durum yok zannımca. Zotac gtx970 extreme core edition referans 980 'den daha iyi en azından 1080p oyun oynayan biri için.
  • Bu msi kutu farklılığını bilen varmı arkadaşlar?

Hocam şifre geldi teşekkür ediyorum tekrar, hiç haberim yoktu bu durumdan sayende bir oyunum daha oldu Amd ve Asus'un faydasını baya görmüş oldum.
  • Sana şöyle anlatayım arkadaşım 2011 gibi bir sistem toplamıştı amd athlon bilmem ne x3 ve sapphire hd6850. Geçen aylarda 6850'si öldü ve ben ona aynı yaştaki muadili gtx560' ımı taktım. Şuan kart tık demeden çalışıyor. Bilmem anlatabildim mi?
  • Ben GTX 560 Ti kullanıyorum. Arkadaşımla aynı marka model olan kartımız, kasa ve havalandırma olarak daha iyisine sahip olduğum halde onun kartından 10-15 derece fazla değer almaktaydım. Kartı ondan daha önce almama rağmen onun kartı geçen yıl artifact vermeye başladı ve şu an reflow yapıp kullanıyor. Mantık yürütürek yorum yapsalar benim ekran kartımın ömrünün daha kısa olduğunu söyleyenler olacaktı ama onun kartı daha serin çalışmasına rağmen daha erken bir zamanda havlu attı. Bana göre bazı olaylar tamamen şans işi.

@fuko08

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 2 Mayıs 2016; 23:25:56 >
  • Güle güle kullanın hocam. Bu aralar bende 390 baktığımdan nerede ne kampanya var takip etmeye çalışıyorum. Gerçi 490'ı da bekleyebilirim.
    Bir de fiyatları belli olsa da önümüzü görsek.

Selamlar.
  • Gtx 970, bundan sonra Xbox konsolunun rakibi. Gerçek küresel aydınlatma hesaplaması olan bugünkü ve gelecek eserler için aklı olan uzak durur, bu ekran kartından.
    teşekkür ediyorum, VTX R390 nova bilgisayarda 1020 TL idi gördüğüm en ucuz oydu, vatanda asus 390 görünmüyor yine kara batak gibi bir var bir yok.
  • VTX düşünmüyorum açıkçası. Asus r9 390 Vatan indiriminde olukça iyi fiyata satılmış. 2 oyunun da ekstrası.
    N11 hediye çeki ve puan kampanyası ile sapphire Nitro da 1100TL altına geliyor. Zotac GTX950 Amp var. İş görüyor.
    Belki bir süre daha onunla devam edip en azından yeni nesil fiyatlarını görmüş olurum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.