Şimdi Ara

R9 390 VS GTX 970 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
1
Favori
6.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Genelleme yapmak çok yanlış. Zira oynadığınız oyun orjinal yada korsan oluşu yada güncel driver kullanip kullanmamaniz oyunun optimasyonu malesef herşey etken bu takılmalara.. hadi bende diyorum oynadığım x oyunda 50 fps aliyorum akıcı değil kart nvidia:) saçma ve gereksiz bir yorum sizinkisi malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gf2 mx400 kartından sonra Ati ile yola devam etmiş biri olarak ben kullanıcı görüşümü bildirdim. Fanboyluk yapacak yaşları çoktan geçtik. Herkesin görüşüne saygımız var o yüzden kimseye almayın etmeyin demek bana göre değil. Ayrıca steam hesabı gönderebilirim. Uzun zamandır crackli oyun kullanmıyorum.

• 1000 TL ye vtx r9 390lar varken bu konu açılır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Gtx 970'in eşdeğeri R9 380X'tir. R9 390 daha yüksek çözünürlükler için gerekli olur size.

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

1000 TL ye vtx r9 390lar varken bu konu açılır mı

Taşıma suyla değirmen dönmüyor azizim, dur söyleme.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GamerYigit17

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

Meşe'den DX12 ve Asynchronous Compute zirvaliklari gelmeden Tomb Raider'in DX12 sonuclarinida paylasalim bakalim kim galip gelmis?

R9 390 VS GTX 970

R9 390 VS GTX 970

Tomb Raider'in Directx 11 sonuçları demek istedin sanırım.

Mete konuyla alakasız olacak ama birşey sormak istiyorum. Daha öncede sormuştum cevap vermemiştin. Kullandığın sistem nedir ?

Ben sanki vermiştim diye hatırlıyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=110539958

Yok vermemişsin. Vermişsen de bir daha söyleyebilir misin?

Bak: "de" bağlacı ayrı yazılıyor.
    Cevabımı dikkatli kullan.

Mete cevap vermeyeceksen bilgisayarım sizi ilgilendirmez falan de veya hiçbirşey yazma. Yok şu ayrı yazılıyor yok bunu birleştir falan deme.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Meşe'den DX12 ve Asynchronous Compute zirvaliklari gelmeden Tomb Raider'in DX12 sonuclarinida paylasalim bakalim kim galip gelmis?

R9 390 VS GTX 970

R9 390 VS GTX 970

Mete konuyla alakasız olacak ama birşey sormak istiyorum. Daha öncede sormuştum cevap vermemiştin. Kullandığın sistem nedir ?

Mete cevap vermeyeceksen bilgisayarım sizi ilgilendirmez falan de veya hiçbirşey yazma. Yok şu ayrı yazılıyor yok bunu birleştir falan deme.

Emrin olur. Bundan sonra Mete Can'ın sorulara ne yanıt vereceğinin önceden hazırlanıp masamda sunulduğunu görmek istiyorum. Bir an evvel bir gündem değerlendirmesi bekliyorum. Ortada açıklığa kavuşturulmayı bekleyen bir sürü hadise seni bekliyor. Şimdi, iş başına.

• Mete sen 2008-2009 da felan böyle değildin noldu oğlum sana..

• 390 daha performansli, neden 970 istiyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Mete sen 2008-2009 da felan böyle değildin noldu oğlum sana..

Yanlisin var hd5770 mck edition u herkes bilmez.

• Çok orjinal bir kitleyiz ya R9 390 ile gtx 960aynı başlık altında görmem,,970 e 380x demeler felan metede giderse bu topic in tadı tuzu kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 7 Nisan 2016; 10:16:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 970 yerine 390 öneriyorum her konuda ama 380x ile 970'i karşılaştırmak da çok saçma olmuş. 960 Ti görseydik 380x'in rakibi olabilirdi, ama şu anda 380x'in net bir rakibi yok. Ayrıca 1000 Tl'ye 390 nerede var bir link atabilir misiniz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

R9 390 VS GTX 970

R9 390 VS GTX 970

Ben yazayım amd 6850 kart, i5 işlemci 8gb ram 500w PSU 2tb HDD 120ssd kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerding_Gamers

Ben de 970 yerine 390 öneriyorum her konuda ama 380x ile 970'i karşılaştırmak da çok saçma olmuş. 960 Ti görseydik 380x'in rakibi olabilirdi, ama şu anda 380x'in net bir rakibi yok. Ayrıca 1000 Tl'ye 390 nerede var bir link atabilir misiniz ?

Arkadaş 1080p için 380ywter 970 gereksiz demiş sanırım. 4k içinde 970 yetersiz diyor.

• sonuç olarak benimde bir ekran kartı alasım var. 8 gb am olduğu için r9 390 trix spphire yi düşünüyordum. ama nvidia deneyesimde var 4 gb ram beni korkutuyor çnkü gta 5 full ayarlara cıkınca 6 gb gibi bir ekran belliğine ihtiyac duyuyor.

gönül ister ki 980 ti alalım ama cok ama cok pahalı. eğer 970 8 gb olsaydı düşünmez alırdım. hangisini alsam cok kararsızım bende.

bir çok mesaj okudum hiç biride düzgün bi cevap vermemiş hemen kavgaya tutuşmuşsunuz. 8 gb 512 bit olmasından dolayı r9 a sıcak bakıyorum ama 970 daha iyi diyorlar doğrusu nedir bu işin yaf?
  • Nygaard kullanıcısına yanıt
    durdurun dünyayı! söyleyeceklerim var!

yaklaşık bir haftadır benzer bir git-gel içindeydim. bir kere o gtx 970'i at elinden! 4gb vram'in 3.2'yi aşan kullanımlarında performans sorunları yaşıyor. ve nvidia bu sorun hakkında özür dilemekten başka bir şey yapmıyor.

390 da 970 ayarında güçlü bir gpu. gerçek 4 gb.. ama gel gör ki nvidia gamworks denilen nane kasten bazı oyunlarda amd kartların performansını düşürüyor. bunu fallout 4'te bariz bir şekilde görmek mümkün. 970'in 60 fps verdiği yerde gameworks yüzünden 390 30 fps'ye kadar geriliyor.

yani oyun yapımcıları resmen nvidia alalım diye bize dayatma yapıyor.. bir bakıma..

ben de bütçeyi artırıp gtx 980 mi yoksa 390x mi diye düşünmeye başladım. ikiside aynı güçte gpu'lar. ama 390x 8gb vram'le acayip avantajlı. her ne kadar nvidia gameworks 390x'e karşı hile yapsa da vram avantajı yüzünden 390x'e karar verdim.

• @can-can-can basitçe anlatmak gerekirse R9 390'ın saf gpu performansı 970'den %10-15 daha önde, ama asıl fark Vram konusunda, 970'in 3.5 gb vram'i güncel oyunlar için yetmeyebiliyor 1440p'de(ki bu kartlar bu çözünürlük için üretildiler), iki yıl içinde 1080p'de de yetmeyebilir, 390'ın 8 gb'ı ise kart ölene kadar yetecektir. Tri-x dediğiniz model nitro herhalde, eğer sadece tri-x varsa onu almayın, nitro olanlar Sapphire'in kaliteli serisi. Ayrıca şöyle de bir şey var, iki R9 390 ile crossfire kurulumu yapınca 980 ti'nin %15-20 üstüne çıkıyor(ve 500 tl daha ucuz). Ben olsam o fiyat klasmanında 390'ı seçerdim.

• selmand kullanıcısına yanıt
    O oynamak istediğiniz çözünürlüğe göre değişir, sonuçta ultra'da her şey açık 60fps istiyorsanız 1080p'de bile Gtx970 veya R9 390 gerekiyor. Ama ben high-med oynarım diyen için Gtx 950 bile yeterli.

• amdnin dandik ve sürekli güncellenen sürücüleri uğraşılmaz gtx970 alırdım ben
  • quote:

Gtx 970'in eşdeğeri R9 380X'tir. R9 390 daha yüksek çözünürlükler için gerekli olur size.

İnancına sağlık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.