Şimdi Ara

RADAR OLDUĞUNU NASIL ANLARSINIZ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
7
Favori
284.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Levcho

Aşırı hız yapanlara ban...
    Çorba parası verenlere ban....

Çorba parası verdiğiniz kişiler, sizden çok maaş alıyor ve sizin emekle kazandığınız paranızı haram paraya çeviriyor. Utanalım biraz....

benden cok maas aldıkları dogru..
    verdiğim rüşvetle helal kazancıma halel getiriyorum o da dogru.

ama bu memurları çorba parasına muhtaç edenler utansın.

• ankara sıhhıye köprüsünü biraz geçince radara yakalandım yol bomboş 88le yakalanmışız..şehir içi olduğundan da 220 lira ceza yazdılar
  • Genel de karşıdan sellektör yaparlar seviyorum Türk insanını ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

ankara sıhhıye köprüsünü biraz geçince radara yakalandım yol bomboş 88le yakalanmışız..şehir içi olduğundan da 220 lira ceza yazdılar

Geçmiş olsun.Bende bayramda 220ytl yedim.Ama 15 gün içinde yatırırsan %25 indirim yapıyorlar.Ben cuma yatırdım.222 yerine 166ytl ödedim.Haberin olsun.Bunu kaçırma.
  • quote:

ankara sıhhıye köprüsünü biraz geçince radara yakalandım yol bomboş 88le yakalanmışız..şehir içi olduğundan da 220 lira ceza yazdılar

Şehir içi değil sen hız sınırını %30'dan fazla aşmışsın o yüzden 222 lira yazmışlar.Ben manisa-akhisar arasında 137 ile radara yakalandım 222 lira yazdılar.200'le yakalansam aynı cezayı yazacaklardı.
  • demek istediğim şehir içi hız sınırı 50 km, %30dan fazla aştığımdan 222 yazdılar..şehir dışı olsa 90 km hız sınırı,ceza yemezdim :( ankarayı bilenler bilir, o yol zaten çevre yolu, pazar sabah bomboş yolda en yavaş giden 80le gidiyor zaten, piyango bize çıktı

quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

quote:

Şehir içi değil sen hız sınırını %30'dan fazla aşmışsın o yüzden 222 lira yazmışlar.Ben manisa-akhisar arasında 137 ile radara yakalandım 222 lira yazdılar.200'le yakalansam aynı cezayı yazacaklardı.

• quote:

demek istediğim şehir içi hız sınırı 50 km, %30dan fazla aştığımdan 222 yazdılar..şehir dışı olsa 90 km hız sınırı,ceza yemezdim :( ankarayı bilenler bilir, o yol zaten çevre yolu, pazar sabah bomboş yolda en yavaş giden 80le gidiyor zaten, piyango bize çıktı

Sıhhiye köprüsü civarı ne zamandan beri çevre yolu oldu. Piyango çıkmasına rağmen hatanı anlamamışsın.
  • yoda radar olduğu
    1-karşıdan gelen araçlar size acı acı selektör yapıyosa
    2-10 dakikadan fazla zaman dilimi içinde kimse sizi sollamıyorsa
    3-hava açık ve güneşli ise (yani gündüz)
    4-belirli mimlenmiş noktalardaysanız (afyon-kütahya,izmir-bodrum,ısparta-antalya v.s)

bilinki yakınlarda biryerlerde radar vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FatalERROR!

Genel de karşıdan sellektör yaparlar seviyorum Türk insanını ya

ayni sekilde bende yardimci oluyor adamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

sellektör yaparak radar uyarısı konusunda birinin şöyle bir anısını okumuştum:

vatandaş şehirler arası yolda ilerliyor (izmir çevrelerinde bir yerdi galiba). hızı yüksek olduğu için radara yakalanıyor ve ceza işlemi uygulanıyor. vatandaş cezayı ödeyip yola koyulduktan sonra yolda karşılaştığı bütün otolara sellektör yapıp uyarıyor. sellektör yaptığı araçlardan biri aniden durup U dönüşü yapıyor ve peşine takılıyor. Bir süre sonra yakalayıp durduruyor. Meğer bu sellektör yaptığı araç gezici radarmış. Bir cezada öyle yazıyorlar.

Bizimki daha sonra mahkemeye başvuruyor ve 2. cezayı kaldırtıyor. Mahkemenin berdiği karar: "Sellektör yaparak diğer sürücüleri yavaş gitmeleri konusunda uyarmak ve tavsiye etmek" bir suç olarak değerlendirilemez ve ceza yazılamaz. Aksine doğru bir davranıştır.

mahkeme doğru bir cevap vermiş anlaşılan yazık olmuş polise puahah

• quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

sellektör yaparak radar uyarısı konusunda birinin şöyle bir anısını okumuştum:

vatandaş şehirler arası yolda ilerliyor (izmir çevrelerinde bir yerdi galiba). hızı yüksek olduğu için radara yakalanıyor ve ceza işlemi uygulanıyor. vatandaş cezayı ödeyip yola koyulduktan sonra yolda karşılaştığı bütün otolara sellektör yapıp uyarıyor. sellektör yaptığı araçlardan biri aniden durup U dönüşü yapıyor ve peşine takılıyor. Bir süre sonra yakalayıp durduruyor. Meğer bu sellektör yaptığı araç gezici radarmış. Bir cezada öyle yazıyorlar.

Bizimki daha sonra mahkemeye başvuruyor ve 2. cezayı kaldırtıyor. Mahkemenin berdiği karar: "Sellektör yaparak diğer sürücüleri yavaş gitmeleri konusunda uyarmak ve tavsiye etmek" bir suç olarak değerlendirilemez ve ceza yazılamaz. Aksine doğru bir davranıştır.

mahkeme doğru bir cevap vermiş anlaşılan yazık olmuş polise puahah

Ben bu hikayeyi duymuştum ama sonucu farklıydı. Mahkeme "hız tespit cihazlarının yerini bildirmek ve deşifre etmekten" sürücüyü cezalandırıyordu. Hikayenin farklı versiyonlarını duyduğumdan dolayı artık bir şehir efsanesi izlenimi yarattı bende.

• ya beyler bir de listeleri vardı nerelerde radar var nerelerde yok diye
    acaba elinde o liste olan varmı pmle falan bi ulaştırsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: giza

yoda radar olduğu
    1-karşıdan gelen araçlar size acı acı selektör yapıyosa
    2-10 dakikadan fazla zaman dilimi içinde kimse sizi sollamıyorsa
    3-hava açık ve güneşli ise (yani gündüz)
    4-belirli mimlenmiş noktalardaysanız (afyon-kütahya,izmir-bodrum,ısparta-antalya v.s)

bilinki yakınlarda biryerlerde radar vardır.

En mantıklı cevaplar bunlar olmuş.
  • forumda radar tesbiti ile ilgili olarak bir proramdan bahsetmişsiniz verdiğiniz
    adreste anasayfaya giriyor bahsettiğiniz programın tam adresi nerede verirseniz
    memnun olurum bulamadım çünkü sanırım telfndaki bultt ile alakalı bir program
    benim ayrıca araçtada bulutt var burdaya yüklesem daha iyi olurmu acaba
  • Meskun mahal sonunda polis çevirip cezayı yazdığı zaman anlıyorsun...
  • bence bu radar uygulamaları kesinlikle tamamen kaldırılmalıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

bence bu radar uygulamaları kesinlikle tamamen kaldırılmalıdır.

Katılıyorum. Geçen hafta İstanbul'dan Afyon'a giderken. 1.cisi Bilecik 2.cisi Afyon olmak üzere 2.kez radara yakalandım. Radar Hızlarım 90 ve 99 idi. Araç connect, kamyonet sınıfına girdiği için hız en fazla 88 olmak zorundaydı. 115-115 toplam 230 ytl. Hemen ödediğim için 160 ytl bir ücret geldi.
  • forever rüşvet
    forever çorba parası
  • artık yeni yasayla radar tabelaları nı kullanmak zorunda değilmiş polisler,

• www.itiraf.com 'dan alıntı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal -- 20 Şubat 2008; 17:39:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.