Şimdi Ara

Radeon 9800 xt Müthiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu başlık tabii ki yeni çıkan anakartlar için deil benim gibi eski 1 anakart için ideal ama ben bu ekran kartını kullanabilirmiyim size onu sorayım dedim

Benim anakart P4S533-X

Bu anakarta 9800 xt inşallah uyar eğer uyuyorsa sorunsuz çalışacaksa lütfen mesaj atın anakartım P4S533-X şimdiden tşk........

• Anakart agp ise uyar.
  • Sm3 olmadığı için tavsiye etmem,
    CM Dirt, Bioshock, Spider Man 3 ve benzeri 2007 bazlı oyunların bir kısmı SM3 olmadan açılmıyor,
    bugün bu oyunlar parmakla sayılacak kadar az ama her geçen gün artıyorlar, geleceğe yönelik düşünülürse,
    6600GT daha uzun ömürlü olur diye düşünmekteyim (BAZI BAZI)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

Sm3 olmadığı için tavsiye etmem,
    CM Dirt, Bioshock, Spider Man 3 ve benzeri 2007 bazlı oyunların bir kısmı SM3 olmadan açılmıyor,
    bugün bu oyunlar parmakla sayılacak kadar az ama her geçen gün artıyorlar, geleceğe yönelik düşünülürse,

6600GT CM Dirt calistiriyor mu?
    Hic calismasa daha iyi dedirtir heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: caitlin

quote:

• quote:

quote:

Anlatmak istediğim Sm3 isteyen oyunlar için 6600GT gibi kartların tercih edilmesiydi, (yakın fiyatı olan bir ek o vardı)
    CM Dirt'ü 800X600'de bile açmayacağını bilmekle beraber, Bioshock'u oynatacağını söyleyebilirim,
    ama aradan yorum seçilirse yanlış anlaşılmalar olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 24 Eylül 2007; 15:08:26 >

• quote:

quote:

quote:

Anlatmak istediğim Sm3 isteyen oyunlar için 6600GT gibi kartların tercih edilmesiydi, (yakın fiyatı olan bir ek o vardı)
    CM Dirt'ü 800X600'de bile açmayacağını bilmekle beraber, Bioshock'u oynatacağını söyleyebilirim,
    ama aradan yorum seçilirse yanlış anlaşılmalar olabilir...

Bioshock u SM2 kartlarda oynuyor. Gecenlerde bir vatandas X800GTO su ile nasıl olduysa ekran görüntülerini felan verdi. Sanırımı SM3 ü SM2 ye mi emule mi etmisler ne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: EngizLee

Bioshock u SM2 kartlarda oynuyor. Gecenlerde bir vatandas X800GTO su ile nasıl olduysa ekran görüntülerini felan verdi. Sanırımı SM3 ü SM2 ye mi emule mi etmisler ne

Özellikle Bioshock'un oyun topiğinde çok geçti bu konu, gerçekten bunu yapabilenler var,
    ama görüntüleri çoğu kişi beğenmiyor, karanlık ve mat bir görüntü oluyor diyorlar, benim grafik kalitesi konusunda yorumum yok,
    oyun açılmış ya gerisi pek önemli değil

• TAMAM beyler benim için oyun önemli değil ben haritacıyım ve microstation programı çalıştırmak ölüm çizim programı ve yüksek çözünürlük istiyor yani 1gb lik yer kaplayan çizim bile açıoruz yeri gelince şimdiiiiiii ben 9600 pro çalıştırıorum 9800 xt çalışacak mı şimdi onu sölein benim ekran kartı 9600 pro ve inş. 9800 xt kullanabilecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfsburg

TAMAM beyler benim için oyun önemli değil ben haritacıyım ve microstation programı çalıştırmak ölüm çizim programı ve yüksek çözünürlük istiyor yani 1gb lik yer kaplayan çizim bile açıoruz yeri gelince şimdiiiiiii ben 9600 pro çalıştırıorum 9800 xt çalışacak mı şimdi onu sölein benim ekran kartı 9600 pro ve inş. 9800 xt kullanabilecem

9600Pro da calışna 9800XT de hayli hayli çalışır. Hatta uçar. Ama biraz bekleyip HD nin AGP serisinden bir kart alsaniz bence cok daha iyi olur. Cünki HD serisi oyunlarda pek nvidialar kadar iyi olamasada sıra iş yapmaya gelince nvidialara 2 kat fark atiyorlar

• Beyler almam gerekiyor işimi eve getirdim ve şimdi 6600GT mi yoksa 9800 XT mi hangisini alacağııııııııııııııııııııııııııııııııııım ?????????????????????
  • Her ne kadar yeterli bir kart olmasada sm 3 desteği olduğu için 6600gt fakat bu kart ile artık oyunları oynayamazsın yerine x1950pro agp alsan daha iyi olur
  • Birçok kez 9800lerin ve 9600lerin arıza haberlerini gördüm. Kendim de 3 tane 9600xt 1 tane 9800 pro arızasına şahit oldum. Durduk yerde ramleri bozuluyor. Ben olsam 6600gt'yi bu yüzden tercih ederdim.
  • quote:

sm3 demissin, uzun omur demissin sonra da 6600gt demissin bu mudur! Tabi seni anliyorum 9800xt ile kiyasliyarak soylemissin bunu ama sunlari da belirtmem gerek:

6600gt nvidianin klasik sozde destek politikasi ile sm3 destegi veriyordu. Yani alet o sm3 destekliyen oyunlari 5-10 fps ile destekliyor, ama bu sekilde oyun oynayabilen bir insan evladi ile pek karsilasmadim.

Ha oynamak onemli degil grafigi goriyim diyen birisi icin hos bir slayt show olur o kartla oyun oynamak o kadar.

Benim sistemdeki kart X850XT, sm3 destegi yok amaa su uzun omurlu 6600gt nin 2-3 kati performans veriyor ve halen cogu oyunu oldukca taatminkar seviyede oynuyorum. Simdi benim elimdeki kart mi yoksa sm3 destegi verdigi icin 6600gt mi uzun omurlu ?

• quote:

Orjinalden alıntı: RedLabel

quote:

sm3 demissin, uzun omur demissin sonra da 6600gt demissin bu mudur! Tabi seni anliyorum 9800xt ile kiyasliyarak soylemissin bunu ama sunlari da belirtmem gerek:

6600gt nvidianin klasik sozde destek politikasi ile sm3 destegi veriyordu. Yani alet o sm3 destekliyen oyunlari 5-10 fps ile destekliyor, ama bu sekilde oyun oynayabilen bir insan evladi ile pek karsilasmadim.

Ha oynamak onemli degil grafigi goriyim diyen birisi icin hos bir slayt show olur o kartla oyun oynamak o kadar.

9600Pro'dan 9800XT'ye upgrade (!) yapmayı düşünen birine X1950Gt al demek istemedim açıkçası,
    zaten 9800Pro almayı düşünen biri, bile bile lades demiştir tüm bu anlattıklarına,
    6600GT alsın en azından düşük ayarlarda olsun oyunu oynayabilsin,

aslında çok uçmaya gerek yok 7600GS AGP yeterli olacaktır bahsettiğim oyunları oynaması için,
    25-30fps alınır 1024X768'de oynayarak, slayt gösterisi gibi değil yani (Dirt gibi sistem düşmanı bir oyunu saymazsak),

quote:

Benim sistemdeki kart X850XT, sm3 destegi yok amaa su uzun omurlu 6600gt nin 2-3 kati performans veriyor ve halen cogu oyunu oldukca taatminkar seviyede oynuyorum. Simdi benim elimdeki kart mi yoksa sm3 destegi verdigi icin 6600gt mi uzun omurlu ?

Karşılaştırdığım kartlar 9800XT ve 6600GT idi, X850den bahsettiğimi ve onunla herhangi bir kartı kıyasladığımı hatırlamıyorum ,
    tamamen konudan bağımsız olmuş bu yorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 24 Eylül 2007; 18:04:21 >

• arkadaş oyun oynamayacağım çizim çalışacağım diyor siz hala oyunlardan bahsediyorsunuz
  • Oncelikle benim de aklima ilk gelen alternatiflerden birisis 7600gs di bunu ekliyim.

Konudan bagimsiz degil o yorum tam tersine konu ile cok ilgili. Sadece destekledigi teknolojilere bakilarak kart almak bircok kullanicinin yaptigi en buyuk hata. Karsilastirdigim kartlardan X850XT 6600gt den katlarca ustun ama teknoloji olarak daha eski bir teknoloji gibi gorunuyor, yani desteklenen teknoloji ne ustunluk ne de uzun omurluluk olcutu degil, iste anlatmak istedigim bu.

quote:

quote:

quote:

9600Pro'dan 9800XT'ye upgrade (!) yapmayı düşünen birine X1950Gt al demek istemedim açıkçası,
    zaten 9800Pro almayı düşünen biri, bile bile lades demiştir tüm bu anlattıklarına,
    6600GT alsın en azından düşük ayarlarda olsun oyunu oynayabilsin,

aslında çok uçmaya gerek yok 7600GS AGP yeterli olacaktır bahsettiğim oyunları oynaması için,
    25-30fps alınır 1024X768'de oynayarak, slayt gösterisi gibi değil yani (Dirt gibi sistem düşmanı bir oyunu saymazsak),

quote:

Karşılaştırdığım kartlar 9800XT ve 6600GT idi, X850den bahsettiğimi ve onunla herhangi bir kartı kıyasladığımı hatırlamıyorum ,
    tamamen konudan bağımsız olmuş bu yorum

• 6600 Gt öneririm bende ama, Sm2 kartlarlada yeni nesil oyunlar 1-2 hileylede olsa çalıştırılabilmesi lazım Pixel Shader'siz Mx 440 ile Farcry oynadığımı bilirim çünkü...
  • quote:

Oncelikle benim de aklima ilk gelen alternatiflerden birisis 7600gs di bunu ekliyim.

Konudan bagimsiz degil o yorum tam tersine konu ile cok ilgili. Sadece destekledigi teknolojilere bakilarak kart almak bircok kullanicinin yaptigi en buyuk hata. Karsilastirdigim kartlardan X850XT 6600gt den katlarca ustun ama teknoloji olarak daha eski bir teknoloji gibi gorunuyor, yani desteklenen teknoloji ne ustunluk ne de uzun omurluluk olcutu degil, iste anlatmak istedigim bu.

Fakat bir önceki yorumun sanki "6600GT, X850XT'den üstündür" demişim de karşı çıkıyormuşsun gibi bir anlama sahipti,
    bunu iddaa edecek birini daha tanımadım Allah'a şükür

quote:

Hoş konu sahibi oyun oynamayacağını söylemiş zaten Boşuna kürek çekiyoruz anlayacağın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 24 Eylül 2007; 20:01:51 >

• 9800proyu ancak ikinci elde bulabilirsin heralde. eğer ikinci el düşünürsen ve oyun oynamayacağım diyosan x850xt önerebilirim. bence sen önce ayırabileceğin bütçeyi yaz 9800prolar mütişti ama neye göre mütiş, o zamanalar nvidiada fx serisi vardı onlara göre mütiştinvidianın 6600gt si ve 68xx, atininde x8 serisinden sonra yüzüne pek bakılacak bi kart olamadı. x800gto nun agp lerindende arayabilirsin bulduğun kartların fiyatını yaz ona göre yorum yapalım bizde daha iyi olur bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.