Şimdi Ara

Radyatör su kaçırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: M0meNtS Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sabah uyandığımda aracımın altında sıvı gördüm, radyatör suyu da azalmıştı. 3 gündür sabahları radyatör suyunu max seviyesine kadar koyuyorum sürüyorum, araçtan indiğimde basınçtan olsa gerek max seviyesinin baya üstünde gözüküyor, o şekilde bırakıyorum. Sonra sabah baktığımda min seviyesinin altına düşmüş oluyor ben yine max seviyesine kadar koyuyorum ve bu durum 3 gündür tekrarlanıyor. Net bir damlama da gözlemleyemiyorum artık gözükmüyor ama ilk gördüğümde aracın altında sıvı toplanmıştı ve damlayan yeri tespit etmeye çalışmıştım.  Aracın altından baktığımda bir yerde damlama gördüm, ama takip edebileceğim bir açı yoktu. Fotoğrafları da paylaşıyorum. Yorumu veya çözüm önerisi olan var mı?

Radyatör su kaçırıyor
    Radyatör su kaçırıyor
    Radyatör su kaçırıyor

İlk damlamayı gördüğüm anda bunu tespit ettim ancak sonraki günlerde bu damlama şekli de yoktu, antifriz siz bir şekilde su eklemesi yapıyorum sadece, belki hava çok sıcak olduğu için aşağıya damlayana kadar buharlaşıyor.

Radyatör su kaçırıyor

Gece bu seviyedeydi.

Radyatör su kaçırıyor

Sabah bu seviyeye düşmüştü.

Radyatör su kaçırıyor

Ekledim bu seviyeye çoıkarttım.

Radyatör su kaçırıyor

Aracı sürdükten hemen sonra bu seviyede.

Yarın sabah baktığımda yine o sabah için attığım seviyede olacak.

• yedek su kabına pompa takılıp 3-3,5 atmosfer basınca kadar hava basılacak ve su kaçağı olabilecek noktalarda sızıntı kontrol edilecek, kaçak yerini bulmanın tek yolu bu...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.