Şimdi Ara

Radyatörler de yatay-dikey girişlerin önemi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
7.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çip set soğutucu için bunları düşünebilirmisin yada sistemine uyarmı fiyatları uygun
    http://forum.donanimhaber.com/m_38717668/mpage_1/key_/tm.htm
  • cpu bloğgu dışındakıler uymaz gibime geliyor ama detaylıbakmak lazım..şimdi bu aşamada şöyle bir durum var..bu blokların flowrate e olan etkisi ne yönde..?bunun testi yapılıp acıklandı mı?ne kadar güzel iyi görünüyorlar eğer bunları yapabılıyorsak ki neden yapmayalım ya da neden hala adam gibi resmileştirmiş değiliz ya da bu işe köklüce giren bir firma yok anlamıs da degılım..biraz üzerine düşünce ne güzel bloklar cıkmıs neyi eksik diğerlerinden?sadece testi benim için..görünüş uyumluluk vs ok olabılır ama böyle bır ıse girilmiş ise test sonucları da olucak ki tadından yenmesin..şimdi kullandıgım loopda ki parçalar rakorlar dahil max flowrate olarak üretilmiş...şimdi bunların içine flowrate e set ceken bilinmedik bir parça takmak bu asamada pek düşünebılecegım birşey değil...ama testi cıkar yayınlanır hatta alırız götürürüz yabancı forumlara hatta yabancılara bıle satarız ha o zaman tamamdır...

sağol önerin için..bu ürünleri bu işe girmeye başladıgım ilk zamanlar incelemiştim..yeniden hatırlamıs oldum..

• quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

cpu bloğgu dışındakıler uymaz gibime geliyor ama detaylıbakmak lazım..şimdi bu aşamada şöyle bir durum var..bu blokların flowrate e olan etkisi ne yönde..?bunun testi yapılıp acıklandı mı?ne kadar güzel iyi görünüyorlar eğer bunları yapabılıyorsak ki neden yapmayalım ya da neden hala adam gibi resmileştirmiş değiliz ya da bu işe köklüce giren bir firma yok anlamıs da degılım..biraz üzerine düşünce ne güzel bloklar cıkmıs neyi eksik diğerlerinden?sadece testi benim için..görünüş uyumluluk vs ok olabılır ama böyle bır ıse girilmiş ise test sonucları da olucak ki tadından yenmesin..şimdi kullandıgım loopda ki parçalar rakorlar dahil max flowrate olarak üretilmiş...şimdi bunların içine flowrate e set ceken bilinmedik bir parça takmak bu asamada pek düşünebılecegım birşey değil...ama testi cıkar yayınlanır hatta alırız götürürüz yabancı forumlara hatta yabancılara bıle satarız ha o zaman tamamdır...

sağol önerin için..bu ürünleri bu işe girmeye başladıgım ilk zamanlar incelemiştim..yeniden hatırlamıs oldum..

evet testleri gerçekleştirmeliler

• di mi...ürünü yapmıssın çok güzel ,hos da görunuyor bunlar ok..bir de testını koy da herkesın kafasında kı soru ısaretı gıtsın..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.