Merhabalar bu paketlerin fiyatı bana uygun geldi.Keza taaahüt derdi de yokmuş sanırsam.Bu paketler sadece bana özel mi yoksa tüm faturasız abonelere gözüküyor mu? Tkü dahil mi? Ve her ay sabit fiyat garantisi var mı?Eğer bu paketler genelse ve fiyat değişmiyorsa trkcll için gayet uygun fiyatlar özelliklr Akıllı 15 gb paketine geçiş yapmak isteyenlere alternatif denilebilir.Konu hakkında bilgisi olan hocalarım varsa konu altına yazıp bilgilendirmelerini rica ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
RAHAT GÜLÜMSETEN PAKETLER
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Faturasız dan geçiliyor hocam, belli kriterler olabilir herkesin geçebileceğini sanmıyorum.
Tkü dahil değil ve de fiyatlar sabit değil. Sabit değil derken taahhütsüz paketler olduğu için her an zam gelebilir yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce Rahat paketler hakkında çok şikayet vardı.
2. 3.ölçeklendirme oluyor. Hızların çok düştüğü deniliyordu. Son durum nedir bilmiyorum..
Mesela ben 2 gün önce Hoşgeldin paketine geçtim. Dün blu tv ve YouTube izlerken sorunlar yaşadım.Tam akşam yoğun saatler de.. Sanırım bu paketler de de hız (Ölçeklendirme var gibi) Daha önceleri Turbo ve özellikle Platinum paketler de uçuyordum.( Çok seri)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hızlar 1 senedir normal, ilk çıktığı zaman düşüktü. -
Bi gözlem yapayım bakalım. Yalnız bu Hoşgeldin paketini sevmedim. Var bir şeyler..
Faturasızdan Rahat Paketlere geçenler için sanırım.
-
Fiyatlar artmazsa ve tüm faturasızdan geçenlere ise daha ideal fiyatları akıllı paketlere göre hocam.
Hocam kullanıyor musunuz? Memnun musunuz? Dün müşteri hizmetlerini aradım. Ben faturalı kullanıyorum. Rahat tarifeye geçersem faturalıdan faturasıza geçişte alınan ücret alınmayacak dedi. Ama şu anda kullandığım paketin taahhüt durumu var, onun cezası var ayrı. O yüzden taahhüt bitiminde geçmeyi düşünüyorum.
*Turkcell Rahat Tarifesine Hazır Kart’tan geçiş yoluyla gelen müşterilerimiz geçiş tarihi itibariyle 12 ay boyunca diledikleri zaman paketi alabilirler.
TKÜ dahil değil, dahil olunca düz 50 tl yapıyor, fiyatı onun için x,90 diye bitiyor, düz hesap olsun fiyat diye ayarlamışlar. 12 ay boyunca istersen al istemezsen alma ama 12 ay sonunda istesen de alamıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 15 Mart 2021; 17:47:26 >
Sakın geçmeyin, çok kısıtlama var. 4 haneli kanallara sms atamıyorsunuz, bazı banka numaralarını arayamıyorsunuz, ne faturalı yerine, ne de faturasız yerine konuluyorsunuz.
-
ne kadar pahalı olmuş bu paketler ya
Şu an aşmayan makul paket olarak (hiç sevmem ama) Vodafone simple tarifeler kaldı.
Turkcell 12gb +3 GB sosyal medya +1000 dak. 56 TL+TKÜ
Vodafone Simple 15gb + 1000 dak TKÜ dahil 55 TL
TT'da bunun benzeri olmadığından kiyaslanmamistir.
Şu 5gb olan guzelmis👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- internetsiz hat varmı
- turkcell neden çok internet yiyor
- turkcell volte açma
- yurtdışı kayıtlı telefon hat değiştirme
- turkcell wifi ile arama çalışmıyor
- turkcell internet gönderme
- vodafone mobil imza
- iphone servis yok hatası
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X