Şimdi Ara

Rahatlatmak icin degil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar rahatlatmak icin soylemiyorum ben gecen sene 18 binden mezuna kaldim ygs. Mat 1y1b fen 11y sosyal 20net tr 5ydi. Ve bu sene matematik 4bos bilmem kac yanlis fen fizikler hep havada hicbirinden emin degilim sosyal yetismedi 20 soru isaretledim cogu yanlis korkunc bir sinavdi ben kendi adima kesinlikle en zor ygs buydu diyorum ayrica arkadaslar 'troll'luk yapan adami ne takiyorsunuz ki bu kadar insan sadece kendini rahatlatabilir kac bin gelir ygs'm sizce ayrica

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş ben 3 senedir giriyorum bu sene eğlencesine girdim ama bu seneki sorular çok kolay ( özellikle mat. Türçe hariç ama ) geldi belki bu sene mühendislik okumamında avantajı olmuştur, bence çok bişey değişmeyecektir zaten geçen seneye göre giren kişi sayısıda artacağından mantıken işler dahada zorlaşmış oldu o yüzden pek ümit bağlamamak oturup LYS çalışmak gerekiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParmağınıSehbayaVuranAdam

kardeş ben 3 senedir giriyorum bu sene eğlencesine girdim ama bu seneki sorular çok kolay ( özellikle mat. Türçe hariç ama ) geldi belki bu sene mühendislik okumamında avantajı olmuştur, bence çok bişey değişmeyecektir zaten geçen seneye göre giren kişi sayısıda artacağından mantıken işler dahada zorlaşmış oldu o yüzden pek ümit bağlamamak oturup LYS çalışmak gerekiyor

Hocam yapmayın rahat giren adamla biz bir miyiz? Diyorsun muhendislik falan geliştirmiştir mutlaka

• insurgent kullanıcısına yanıt
    senın sınav nasıldı hocam. Boun isletmeydı hedef sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Hükümsüz67

Sorma hocam,şok diyelim bıraktım hedefi artık kötü bekliyorum açıklanan sorular da dahil forumda da bakmadım anlayacagın kara kutu ama umudum yok senin iyi sanırım tebrik ederim gönlünce olur umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: insurgent

quote:

Orijinalden alıntı: Hükümsüz67

Sorma hocam,şok diyelim bıraktım hedefi artık kötü bekliyorum açıklanan sorular da dahil forumda da bakmadım anlayacagın kara kutu ama umudum yok senin iyi sanırım tebrik ederim gönlünce olur umarım

mat ve fızıkte çok basıt hatalarım var hocam, moral bozukbu yuzden. Turkçekara kutu zaten. İyi değil ama idare eder. Teşekkür ederim. LYS de halledicez artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.