Şimdi Ara

RAİD 0 BU Performans nasıl bana düşük gibi geldi sizce ? ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm benim amd tabanlık anakartım var 500gb 2 tane hdd var samsung 502hj raid 0 yaptım ama performansı düşük gibi geldi sizce nasıl hızlı cvp verirseniz sevinirim . . .

• evet raid 0 kurulu sıfır sistemlerde 230 mb civarındaoluyor ortalama bende 210 civarıydı ama 178 banada düşük geldi. o sırada hdd kullanan program çalışıyorsa ondan düşük çıkmış olabilir..
  • hayır yoktu bende anlamadım zaten yeni kurdugum için windowsu yüklü bişe yoktu güncelleştirmelerde kapalıdı .bu performansı alınca raiden vazgeçtm .
  • testi birde güncel hd tune programı ile 1000 gb'lık alanda değilde daha küçük bir alanda yapmanızı öneririrm
  • aynı sorun bende de var kardeşim. hatta hddlerden yeni olanının performansı raid yapmadan önce daha yüksekti. nedir olay bi türlü çözemedim.
  • arkadaşlar şu raid 0 işinden bir türlü verim alamadım.
    benim de sonuçlarım arkadaşın verdiği capsle birbirine çok yakın.
    windows içinde biraz hareketlenme hissettim; oyunların yüklenmesi, kopyalama hızları biraz arttı. windows puanı 5.8 den 6.3 e çıktı ama windows açılışı çok çok yavaşladı ve sürekli mavi ekran hatası alıyorum. ne yapmalıyım. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Benim 2*500GB HD502HJ raid de de 5,9 puan veriyor Windows ben de ona anlam veremedim. Hemen herkeste 6,2-6,3 gibi değerler vermiş. Benim ortalama hız 180-190MB gibi değerler çıkıyor. Maks değerler ise 210MB.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu değerler normal mi??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RAidden anlayan kimse yok mu arkadaşlar. bir el atın da halledelim şu işleri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.