Bildirim
RAİD 0 BU Performans nasıl bana düşük gibi geldi sizce ? ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
evet raid 0 kurulu sıfır sistemlerde 230 mb civarındaoluyor ortalama bende 210 civarıydı ama 178 banada düşük geldi. o sırada hdd kullanan program çalışıyorsa ondan düşük çıkmış olabilir.. -
hayır yoktu bende anlamadım zaten yeni kurdugum için windowsu yüklü bişe yoktu güncelleştirmelerde kapalıdı .bu performansı alınca raiden vazgeçtm . -
testi birde güncel hd tune programı ile 1000 gb'lık alanda değilde daha küçük bir alanda yapmanızı öneririrm -
aynı sorun bende de var kardeşim. hatta hddlerden yeni olanının performansı raid yapmadan önce daha yüksekti. nedir olay bi türlü çözemedim. -
arkadaşlar şu raid 0 işinden bir türlü verim alamadım.
benim de sonuçlarım arkadaşın verdiği capsle birbirine çok yakın.
windows içinde biraz hareketlenme hissettim; oyunların yüklenmesi, kopyalama hızları biraz arttı. windows puanı 5.8 den 6.3 e çıktı ama windows açılışı çok çok yavaşladı ve sürekli mavi ekran hatası alıyorum. ne yapmalıyım. yardımcı olabilirseniz sevinirim. -
Benim 2*500GB HD502HJ raid de de 5,9 puan veriyor Windows ben de ona anlam veremedim. Hemen herkeste 6,2-6,3 gibi değerler vermiş. Benim ortalama hız 180-190MB gibi değerler çıkıyor. Maks değerler ise 210MB. -
RAidden anlayan kimse yok mu arkadaşlar. bir el atın da halledelim şu işleri.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X