Şimdi Ara

raıd 0 yaptgımda bilgisayar açılmyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elmde 2 adet samsung 500 gb hdd war yenı aldım,şimdi anakart msı 790gx g65 , anakartta advanced mıcro raid war, bıosa girdim, ordan raid i IDE den RAID e cevirdim yenıden başlattın, disklerı taradı ctrl-f yapıp ordan 4 secenek wardı sten, secure clean da yaptım, sonra raıd 0 olarak bi 300- bir 700 gb ( daha sonra 1000 ) yaptım, oncekı wın7 1tb maxor da idi, sonra onun sata kablosunuda taktım, bu sefer açılırken tekrar diskleri taradı 3 hdd yı gördu windowsyun o 4 renklı ısıgı geldı tam birleşecek res ayıyor, bu işlem böyle devam edıyor, sorunum bu

sonra, düsundum 1 tb cıkardım, bu sefer usb ye wın7 setup attım, tabi bu arada bıosta sata slotlarının hepsınde not deceted yazıyordu yanı görmuyordu, sonra gene disklerı taradı 2 samsungu buldu orayı geçti otomatıkma, sonra usb den wın7 yı açtı, kuruluam geldgımde hddlerı görmedi,

acaba buradakı sıkıntı benım işi beceremem mi çünkü ilk dfa raıd ypıyorum, yoksa bıosda mı problem war, surum eskı olmasından kaynaklanıyor olabilirmi, yardımcı olursanız cok memnun kalıcam şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 28 Temmuz 2010; 15:57:22 >

• forum msı e de bi kişinin bu anakartla aynı sorunu yaşadgını gördum ama çözememiş, acaba anakartın raıd surucunde mı sıkıntı war
  • sorun hala devam edıyor bu turlu bulamadım
  • SSD'lerin hızı fazla fazla yeterli, Raid yapmaya gerek yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aygıt yöneticisinde 2 bilgisayar
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.