selam arkadaslar raiddeyken quest yapma olanagımız varmı?
Zor aslında kolay arkadaşların olursa söleyip yaparsın ama tanımadıkların olursa raidden ve party den çıkarılırsın
Raid questleri genelde 58+ da oluyor. Onlar da cok fazla degil. Atıyorum mesela 37. lvlda raid halinde quest falan yapmaya kalkarsan kestigin yaratıklar falan sayılmayacaktır. En iyisinden Scholo / Strat questlerinin 1-2 si haric raidle yapamıyorsun. 5 kişilik parti bulmak zorundasin
qstin yanında RAID yazıosa yapabilirsin diger turlu kestigin mobler sadece cok cok za miktarda xp getirir...ama cok az... raid qstleri zaten lvl 55 den sora scholo la falan baslar
Stratholem questleri felan var ama Raid yazmıyor dungeon yazıyor şimdi ben bunları yapamazmıyım Raid içinde, 5 kişilik bi partidede gitmek imkansız gibi bişey cok zor 5 kişi harcanır orda .. Nasıl olur bu?
quote:
Orjinalden alıntı: The Punisher
Stratholem questleri felan var ama Raid yazmıyor dungeon yazıyor şimdi ben bunları yapamazmıyım Raid içinde, 5 kişilik bi partidede gitmek imkansız gibi bişey cok zor 5 kişi harcanır orda .. Nasıl olur bu?
raid yazması lazım..dungeon 5 kisilik...5 man strat run zor diil bea..cok yaptım ben :p gusel bi priest ve mage le cok kolay biter
Bi de böle questler var.Her aşaması kitap olur.Sadece çok sevilen bir epic guild in guildmasterı bitirebilir. "http://www.t******t.com/?qu=8286 " *** yerine ne yazacağınızı biliyorsunuz
quote:
Orjinalden alıntı: ONIONBUD
Bi de böle questler var.Her aşaması kitap olur.Sadece çok sevilen bir epic guild in guildmasterı bitirebilir. "http://www.t******t.com/?qu=8286 " *** yerine ne yazacağınızı biliyorsunuz
Ne yazacagız?
thottbot
Dostum Raid q ları farklıdır Party q ları farklıdır bunları quest log da yanında (raid ) yazacak sekılde gorebılırsın eger kı raıd ıse
Normal q lardan da zor olanlar ıllakı var hele bırde party ıle baslayıp raıde kadar uzanırsa ,
bunu 5 kısılık bır partıyle lbrs yaparak baslıyorsun bunu tamamladıktan sonra thrallın elemanına gıdıyorsun q yu tamalıyorsun vede thralldan yenı bır q alıyorsun buda raid le yapılabılıcek bır q ubrsde bu sekılde ılerleyor.
Fazla korkma ama en populer partı su sekılde bana gore butun q lar ıcın ,
Priest Warrior Druid Warlock Mage
bu sekılde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme