Şimdi Ara

raid0 ı bilenler lütfne baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende 750gb hdd var ve şimdi yeni bi eee pc alcağımve aynı siteden hdd mi de alayım dedim
    bu hdd ile raid0 yapmak istiyorum fakat benim elimdeki hdd nin aynı model i bu sitede yok acaba aynı rpm de aynı belleğe sahip aynıu kapasitede farklı 2 marka hdd sorun çıkarırmı(stabillik olarak falan yada hız olarak)
    vede raid 0 yapılmış 2hdd olduğunda microsoft unda 2 hdd görmesini istiyorum(400gb c kalanı da arşiv oalrak d sürücüsü) acaba raid 0 yapıldığı zaman benbu c srücüme format atmak istersem d e de atmak ozrudna kalacakmıyım(han ibir hardisk gerçek diğer i sanal gibi olacak)
    vede raid 0 işlemciye çok yük bindirirmi(q6600 kullanıyorum am genelde %95 yükte çalışıyor)

• Aynı model olması daha ideal fakat farklı modellerlede raid yapılır ama uzun vadede nasıl bir sonuç çıkar ortaya tam bilemiyorum(Ben biara 10k raptor 36 gb ile 250gb 7200 hardiski raid 0 yapmıştım ). Harddiski raidliyken bölümlere ayırabilirsin ayrıca işlemcinin çok ufak bir kısmını kullanır %1lerde(testlere dayanarak). Ama bence o kadar yüksek kapasiteli disklerle raid0 yapmasan çok daha iyi olur
  • hmm peki sence neden yüksek kapasiteli hddleri raid0 yapmamalıyım veir kaybı açısındanmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.