Şimdi Ara

Raiderz Online (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
2
Favori
56.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oh oh çok sağolun hemen kapalım bi kaç tane key
  • Key aldıktan sonra RaiderZ'ın sitesine girip Beta Keyi redeem/onaylama yaparken birçok kişi "Girdiğiniz key zaten kullanımda" hatası alıyormuş.Fakat bu dağıtımın yapıldığını duyuran RaiderZ Facebook Sayfasında bu konuyla ilgili bir açıklama geldi.Yetkili kişinin yaptıgı acıklamaya göre bu tür Hata-Key zaten kullanılmış hatası* alan kişiler, hataya itibar etmesin,şuan sitedeki sorun yüzünden o mesaj yanlışlıkla çıkıyormuş.Mesajı yakında düzelteceklerini söylediler.Bilginize...
  • Key bilgisi için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 14 Temmuz 2012; 16:01:37 >
  • Aldık keyimizi bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aAmiQo

Key aldıktan sonra RaiderZ'ın sitesine girip Beta Keyi redeem/onaylama yaparken birçok kişi "Girdiğiniz key zaten kullanımda" hatası alıyormuş.Fakat bu dağıtımın yapıldığını duyuran RaiderZ Facebook Sayfasında bu konuyla ilgili bir açıklama geldi.Yetkili kişinin yaptıgı acıklamaya göre bu tür Hata-Key zaten kullanılmış hatası* alan kişiler, hataya itibar etmesin,şuan sitedeki sorun yüzünden o mesaj yanlışlıkla çıkıyormuş.Mesajı yakında düzelteceklerini söylediler.Bilginize...

Kayıt için link atabilirmisin.

Edit// Buldum üyelik girişi yapılınca reedem geliyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoYk -- 14 Temmuz 2012; 16:38:35 >
  • Beyler nerden download ediyoruz oyunu download bölümünde ki seçenekler tıklanmıyor

Edit: Pardon ağustosmuş bi an ağustosta olduğumuzu sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Think Again -- 14 Temmuz 2012; 21:19:14 >
  • Açıkcası yinede Vindictus daha çok oynanır gibi. Vindictusta beni sıkan tek şey görevler. Bazen drop düşmüyo aynı dungeonu tekrarlamak zorunda kalıyosun bla bla
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Açıkcası yinede Vindictus daha çok oynanır gibi. Vindictusta beni sıkan tek şey görevler. Bazen drop düşmüyo aynı dungeonu tekrarlamak zorunda kalıyosun bla bla

close beta zaten oynamıştım birdaha niye yapılıyor anlamadım.birde vindictus ile kıyaslamayalım lütfen, open world bi oyun raiderz kat kat daha üstün sistem olarak.okey ile batağı kıyaslamak gibi oluyor öyle, aynı tür değiller
  • Fazladan key varsa alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedimkara

quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Açıkcası yinede Vindictus daha çok oynanır gibi. Vindictusta beni sıkan tek şey görevler. Bazen drop düşmüyo aynı dungeonu tekrarlamak zorunda kalıyosun bla bla

close beta zaten oynamıştım birdaha niye yapılıyor anlamadım.birde vindictus ile kıyaslamayalım lütfen, open world bi oyun raiderz kat kat daha üstün sistem olarak.okey ile batağı kıyaslamak gibi oluyor öyle, aynı tür değiller

Sizin oynadığınız RaiderZ Alpha Test adı altında yapılan oyunun ilk denemesiydi.Şimdi sırasıyla Close Beta,ardınan Open beta şeklinde oyunun sunumları devam edicek.
  • Oyun download açıkmı degilse ne zaman acılcak ?
  • Şuan download kapalı.Key alip üye olduktan sonra download ve beta süreci ile ilgili bilgiler mailinize gelecektir, diye yazıyor sitede. 8 ağustosta başlayacagı için ağustosun ilk haftası muhtemelen download acılır.
  • Beyler oyun ayın 8'inde açılıyor.

Beta keyler;

http://www.blisteredthumbs.net/2012/08/raiderz-beta-code-giveaway/
  • oyunun avrupa sunucuları (frogster) beta key gönderimlerini başlatmış mailleri kontrol edin download linkide burda

Perfect World değil, Frogster sakın ha karıştırıp indirmeyin

http://download.frogster.de/FOG/raiderz/RaiderZ_1_0_0_34991_Setup.exe

Congratulations, you have successfully redeemed your key and may now take part in the Closed Beta of RaiderZ – Europe.

Download the game, so you can take part in the closed beta from the 9th to the 29th of August.

Beta 9-29 ağustos arasında olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 8 Ağustos 2012; 18:08:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ares

oyunun avrupa sunucuları (frogster) beta key gönderimlerini başlatmış mailleri kontrol edin download linkide burda

Perfect World değil, Frogster sakın ha karıştırıp indirmeyin

http://download.frogster.de/FOG/raiderz/RaiderZ_1_0_0_34991_Setup.exe

Congratulations, you have successfully redeemed your key and may now take part in the Closed Beta of RaiderZ – Europe.

Download the game, so you can take part in the closed beta from the 9th to the 29th of August.

Beta 9-29 ağustos arasında olacak

Oyunu indiriyorum beta keyde var,şu an serverler açıkmı?

• Key'im yok ki Yok ki bi keyim, olmadı ki hiç
  • İndiriyorum bakalım İnş lanet pc açar bayadır bekliyodum oyunu
  • Valla oyunu indirdim ama key bekliyorum Büyük ihtimalle gelmeyecek ama :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farlow

Valla oyunu indirdim ama key bekliyorum Büyük ihtimalle gelmeyecek ama :(

Nerden indirdin dostum daha indirme linkleri çıkmadı ki ??? Adamlar fail oldu tarihi geldi daha indirme linki yok ortada
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.