Şimdi Ara

Rakion'da bir hareket hakkında,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bişey gördüm, adamı yanına gelince beni tutuyor elindeki silahı saplıyor bana. Biraz saçma anlattım ama siz anlamışsınızdır zaten. Aradım taradım ama nasıl yapacağımı bulamadım bilen birisi öğretebilir mi?
    Ninja'lar hakkında, combosu vs. vs. hakkında bilgi verecek kişiyi de beklerim.

• yok ya kendi hareketi o arada yapıyo. Ben asıl nasıl baska silah alacaz skill falan yok mu oyunda onu merak ediyorum
  • Her karakterin kendine özgü hareketi vardır. O haraketleri yapmak için adamın boş bi anında yanına gidip iki tuşada aynı anda basman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lıılDevilDevlııl

Her karakterin kendine özgü hareketi vardır. O haraketleri yapmak için adamın boş bi anında yanına gidip iki tuşada aynı anda basman lazım.

Bunlar hemen öğrenilecek şeyler değil. Öncelikle oyuncuların yavaşlıklarından yararlanmanız lazım bu hareketleri yapmanız için. Buda biraz zaman alır tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 12 Eylül 2009; 20:18:31 >
  • Zaman bol öğreniriz. :P Ama kaptım baya şeyler Golem'i felan iyice çözdüm 4 level oldum ama nasıl item yapıyoruz vs. vs. daha anlamış değilim.

Ninja için bildiğiniz bi kombinasyon var mı ? 3x Sol + Sağ'ı öğrendim arada karmaşık karmaşık basıyorum bişeyler oluyor ama ben bilerek yapmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devastation -- 12 Eylül 2009; 21:25:32 >
  • İtem sistemi hayatımda görebilceğin en basit sistemlerden biri. İlk önce shopa gir sonra orda katogoriler var(zırhlar,silahlar vs falan var) hangisinden alcaksan ona gir ve alıp çantana sürükle. Eğer paran yetiyorsa gelir. He tabi levelinin yetip yetmeyeceğine dikkat etmen lazım. Birde bazı özel itemler Cash ile alınıyor. O itemleri sadece Cash ile alabilirsin.
  • rakionda ninja oynamışlığım çok vardır. o özel hareketi yapman için adamın arkasına veye önüne geçip aynı anda mouse nin iki tuşunada basman lazım. ama karşındakinin korunmamasına vede haraket halinde olmamasına dikkat et. Eğer karşındaki hareket halinde ise mousenin sol tuşuna ard arda değil tek tık basarak onu yavaşlatabilir ve ona grip yapma şansın daha çok artacakdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _D@RKs_ -- 13 Eylül 2009; 9:59:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ninja için 2 çeşit vuruş var. Biri adamın arkasına geçip o senin ilk mesajda bahsettiğin hareketi yapmak. İkinciside Sağ tuşa basılı tutarak yapılan hareket. Diğer skilleri kullanmak akıl karı değil çünkü hp götürmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lıılDevilDevlııl

İtem sistemi hayatımda görebilceğin en basit sistemlerden biri. İlk önce shopa gir sonra orda katogoriler var(zırhlar,silahlar vs falan var) hangisinden alcaksan ona gir ve alıp çantana sürükle. Eğer paran yetiyorsa gelir. He tabi levelinin yetip yetmeyeceğine dikkat etmen lazım. Birde bazı özel itemler Cash ile alınıyor. O itemleri sadece Cash ile alabilirsin.

Bugün biraz kurcaladım shop'u ama hiç item görmedim. Sadece cash ile alınan şeyleri gördüm bilmiyorum belki az biraz daha kurcalamak lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: _D@RKs_

rakionda ninja oynamışlığım çok vardır. o özel hareketi yapman için adamın arkasına veye önüne geçip aynı anda mouse nin iki tuşunada basman lazım. ama karşındakinin korunmamasına vede haraket halinde olmamasına dikkat et. Eğer karşındaki hareket halinde ise mousenin sol tuşuna ard arda değil tek tık basarak onu yavaşlatabilir ve ona grip yapma şansın daha çok artacakdır.

Dün konuyu okuduktan sonra denedim bi kere ve yaptım hıya çıya dedi soktu pıçağı.

quote:

Orijinalden alıntı: Vito Scaletta

Ninja için 2 çeşit vuruş var. Biri adamın arkasına geçip o senin ilk mesajda bahsettiğin hareketi yapmak. İkinciside Sağ tuşa basılı tutarak yapılan hareket. Diğer skilleri kullanmak akıl karı değil çünkü hp götürmüyor

Sağ tuşa basılı tutarak yaptığımız hareketi 2-3 kişi kapışırken yapıyorum hepsine yerleştiriyor bi kaç damage ölende oluyor sağlam hareket yani seviyorum onu ama tutup bıçağı sokuşu daha iyi oluyor hem daha iyi vuruyor hemde başkaları o hareketi yaparken sana vuramıyor.

• Normal itemler cashli itemlerin alında. Çok sayıda cashli item olduğu için görememişsindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Legend Brian:::

Bugün bişey gördüm, adamı yanına gelince beni tutuyor elindeki silahı saplıyor bana. Biraz saçma anlattım ama siz anlamışsınızdır zaten. Aradım taradım ama nasıl yapacağımı bulamadım bilen birisi öğretebilir mi?
    Ninja'lar hakkında, combosu vs. vs. hakkında bilgi verecek kişiyi de beklerim.

Dediğin attack ın adı grip attack. Tutma atağıdır ve her karakterde vardır. Adamın önüne veya arkasına geçip mausun iki tuşuna aynı anda basarsan olur ama adamın boş anını bulup yapman gerek. Oyunda öğrenmesi en zor ataktır.Uzun zamandır rakion oynarım ama son patchlerde oyunun içine ettiler. Şimdi çoğu zırhı falan kaldırdılar.2. ve 3. karakteri 30.000 gold a açabiliyosun falan. Cash almamız için ellerinden geleni yapıyolar neyseki ben oyuna önce başlayıp 2 karakter açmıştım

• ben görmüstüm ilk bulamamistim ama o genelde bos bulundugunda deil yani eskiden ole olabilir ama simdi öle deil artik o vurcak sana sen savunup basarsan oluyor

demirci aliyor böle tam surata balta koyuyor

arkadanda smackdownda bi hareket wardiya ona benzer bisi yapiyo tutuyo kafasina böle yere atliyo

savaşçı arkadan adami yere düşürüyo kılıcı saplıyo sonra çıkarıp bida saplıyo

önden vuruyo bida vuruyo trest çevirip böle kesiyo d

tabi bunlar benim anlatimim daha deisik yani böle ifade edebildim

okcu bole arkasi dönükken alıyo oku sokuyo çıkarıyo sokuyo çıkarıyo 3 kez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.