Şimdi Ara

RAKİP ELEMİYORUM REALİSTİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu forumda bana çok sövülüyor ama geçen sene ne boklar döndüğünü gördük, adam 80 tyt 50 ayt yapmış sıralama tahmini olarak 30k diyordunuz adama, valla yazık.

istersem 200k, istersem 500k hedeflerim size ne olum, netlerim düşük. 100+ yapsam neyse, hiç mi 100k'dan 200k'lık bölüm yazan adam görmediniz?

bekir avşar aralık ayında derece için en az 80+ yapmanız gerekiyor demişti ve kampını bu şekilde başlattı, ona da küfredin?

kaçınız sınavda istediği sıralamayı harfi harfine yaptı geçen sene? dershane rehberlikçilerin boş avuntularına kaldıysanız ohooo ben 50k'dayım abi o zaman garanti.

bazı fen liselerinde 80+ tyt yapmayan adamların yüzüne hoca bile bakmıyor, iyilerle ilgilenip onlara derece yaptırıp sonra başarılarından söz etmek istiyorlar.

bu kadar UNİVERSİTE açılmış bir ülkede herkesin okumasına, bunun için motive olmasına gerek yok. en b*ktan anadolu lisesine son anda girdim, buraya ucuyla girdim yoksa meslek lisesi yazmıştım. aileme meslek yazdıracaktım, onların gözünde kötü bir imaj kazandırmaktan ötürü anadolu lisesine gittim, emin olun benim gittiğin anadolu lisesinde açıldığından beri 40 binden iyi yapan olmadı, meslek yüksekokulu yerleşiyor zaten çoğu. son 10 aydır beynim açılıp uyanmasaydım şu an gerçekten 2x-10=x-5 gibi soruları değer vererek yapıyor olacaktım, hocam benim durumum dediğim gibi şu an iyi değil zaten. 100+ yapan arkadaşlar onlarca var burada.

valla hocalar da üstünde durmuyordu, gerek yok bu kadar universite için kasmaya. kasacaksan zaten oturup kasıyorsun da aga bu kadar insanları motive edip şunu yaparsın falan demeye de gerek yok cidden gereksiz yaptığınız.

başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• realistlik bunu yapan bunu yapamaz demek değil bunu anlarsan realist olursun tutturmuşsun bi şuan 80 90 net yapamayan iyi sıralama beklemesin diye insanları tribe sokuyosun ne halt edersen et istersen 1 milyonuncu istersen 1. ol böyle boş cümleler kurma bundan rahatsız oluyor insanlar kaldıki buda negatif enerji yaymaktan başka bi boka yaramıyor kanser hastası bi adam görsen zaten ölüceksin mi diyorsun tövbe yarabbi ne boş adamsın amk
  • 1 hafta daha ara vermek üzere gidiyorum, bos umit vermeyin millete cidden, ara sıra hava alın beyninize hava girsin. açılın biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin 200k hedeflemene laf etmiyor zaten kimse. bir konuda 200 k hedefleyip öbür konuda 30 k hedeflemene laf ediliyor desen daha doğru olur :)

• realistlik bunu yapan bunu yapamaz demek değil bunu anlarsan realist olursun tutturmuşsun bi şuan 80 90 net yapamayan iyi sıralama beklemesin diye insanları tribe sokuyosun ne halt edersen et istersen 1 milyonuncu istersen 1. ol böyle boş cümleler kurma bundan rahatsız oluyor insanlar kaldıki buda negatif enerji yaymaktan başka bi boka yaramıyor kanser hastası bi adam görsen zaten ölüceksin mi diyorsun tövbe yarabbi ne boş adamsın amk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generation z -- 5 Ocak 2021; 19:11:51 >
  • Cidden gereksiz yaptığınız demişsin. Senin böyle bir konu açman da çok gereksiz.
  • Sen bu kafayla 200k bile kazanamazsın zaten. Mezuna kal belki öyle kazanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviolanYedigün -- 5 Ocak 2021; 19:58:38 >
  • MaviolanYedigün kullanıcısına yanıt

kralll

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam iyi bir skor değil ama 12. sınıfta 50 civarı tyt , 0 ayt(0 değil ama deneme çözmedim) ile çalışmaya başladım,sınav netlerim 85 tyt 60 ayt civarıydı.

bu arada adam akıllı çalışmaya da karantina döneminde başladım ondan öncesinde her gün kafede arkadaşlarla çalışıyorduk çok da verimli olmuyordu.

temel konusuna gelirsek neredeyse sadece ortaokul temelim vardı , 12.sınıf dışında gerçekten hiç çalışmadım-buradaki bazı arkadaşlar gibi çalışmadım diyip de 95+ obp yapanlardan değilim- 11 ve 12. sınıfta temel liseye gittim ona rağmen obp'm 80 oldu düşünün.çalışınca oluyor arkadaşlar aldırmayın şu netten başlamazsan şunu yapamazsın diyenlere,ama sınırlarınızı da bilin çok uçmayın orası ayrı konu.

• ilk 20k doldu bile siz hala çalışın      

• Şubatta 75 tyt yapıp Sinavda 105 yapan ve 6k ile tipa giden arkadasim cok güldü bu konuya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 6 Ocak 2021; 1:57:29 >
  • Yksmagduruyum Y kullanıcısına yanıt

Nasıl yaptı hocam ? Full TYT mi çalıştı yoksa zaten konular vs. tam olup da deneme eksiği vardı, deneme çözünce mi yükseldi ?

• Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    Branş denemesi +analiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.