Bildirim
raks almayı düşünüyorum ne dıyorsunuz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım bendden sana tavsiye kesinlikle alma çok ama çooookk nazik bir telefondur kendileri ben aldım 2 ay içinde ekranı göremedim toz doldu ekrana.Ekranı açman içinde bütün =parçalarını= her yerini sökmen lazım onuda yaptık fakat aradan 1 hafta geçtikten sonra ilk olarak kamera hatası verdi sonrada ekranın ışıkları gitti.şimdi telefonun parçaasını arıyorum piyasada raks zaten yok.şimdi tek çarem aldığım yerden parça istemek.Ekranın tozu kamera ışık değil üstelikte garanti dışı kalarak adamın kafasına patlıyo.Şimdi içerisindeki film kabloyu bulabilirsem telefonu hemen ellden çıkaracağım.
RAKS 668 -
R668 alma bencede.
ALLahtan iadeye alıyorlar
İlla sürgülü istersen, lg kg290 al. Baksana düşmüş fiyat.
Veya ne biliyim ku380 al -
raks bence pek alınacak bir marka gibi durmuyor. Rakam önemli tabi ama bide destek kısmını düünmek lazım. -
quote:
Orjinalden alıntı: aydinorkun
raks bence pek alınacak bir marka gibi durmuyor. Rakam önemli tabi ama bide destek kısmını düünmek lazım.
Destek kısmı mükemmel ötesi
Lkin o model iyi değil -
raks turklerin telefonumus adam dedi bulootut yok -
arkadaslar mesajlarınızı okumaya fırstaım olmadı ve telefonu aldım sıdmı alemci105 arkadasıma gonulden katılıyorum 4 ay sonra sıdmı ekranına elektırık gıtmıyor kısaca arkadaslar bılgı vermek ıcın raks bolumune boyle bır konu actım sıkayetlerımı yazıdm almayı dusnenler ıcın
http://forum.donanimhaber.com/m_24043196/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X