Merhaba.... Ekonomik bir sistem kurulacak.Gigatek'ten.Maddi durum kısıtlı.Ramler de uçuk olmamalı.Öyle ocz falan hayal yani...:) Düşünülen sistem şu: GIGABYTE - P35-S3 INTEL - E2180 C2D Abartılı olmayacak bir şekilde overclock düşünülüyor. VERITECH 2x1 GB 800 mhz CORSAIR 2X1 GB XMS2 675 mhz gigabyte'ın örneğin geil ramleri pek sevmediği yazılıyor çiziliyor.Anakart uyumunu da göz önünde tutarsak,sizce hangisi doğru seçim olur? tahmin değil deneyime ihtiyacım var.Tercihim corsair tabi ki..ama iş overclock olunca 800 avantaj mı sağlar acaba diye tereddüt ettim. saygılarımla...
veritech 2*1 kullaniyorum voltajsiz 926 da calisiyor hatta 1000 de calistirdim diyen gordum burada.kutulu twinmosu 1000 calistiran gordum yani madem 4-4-4 ile baslayan fantezileriniz yok o zaman veritech de olur corsair de olur 667 800 sizin icin cok degismez sizin icin onemli olan cpu nun onunu tikamamasi ogle degil mi?o zaman ikisi de olur bence.corsairin basligi vardi zaten burada baktiysaniz o da cikiyor 1000 e ama 800 un cikmasi daha kolay olur ama 800 cabuk cikarsa sinira dayanir bu seferde cpu onunu tikar gene 667 ye alirsiniz sonucta yapacaginiz abartili olmayan oc nin seviyesine gore degisir ama gozu kapali birini alin bisiler yaparsiniz o konuda endiseniz olmasin.