AnaKartımdan Kaynaklanan Problemden Dolayı 4 GB Olan RAM'im 3 GB Olarak Gözüküyor.... Bir Arkadaşım Kurcaladı ve Bi Yerden Girdi RAM'in Aktfi Oldugunu Gördü Ama Nereden Girdiğini Bilimiyorum :( Aranızda Bilen Varsa Paylaşmalarını Rica Ediyorum :) RAM'ler Bozuk Değil Çalışır Durumda Ama Anakartım Max. 8 GB Kadar Bunlarıda Ekliyim... Sadece Sistem Harici Başka Bir Yerden Görmek İstiyorum..!
Şimdiden Teşekkür Ederim... Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Özür Dilerim..!
ben gormustum burda konusulmustu anakarttan dedigin ayari ama baya uzundu hatirlamiyorum.bir kere bulmussun iste gene bulursun ancak anakarta 4 gb rami gostersen bile normal xp 4 gb rami gormez.3.2 gorur en fazla.regedit ayari ile 4 gostersen bile verimli kullanmayacaktir.bunun icin 64 bit xp ya da vista kurmalisin ayari buldugunda aklinda olsun.
Arkadaş Bi Yerden Girdi AMa Hala Çözmüş Değilim GöreşeBilsek Burayada Yazacağımda Malesef Görüşemiyoruz :) XP ile Alakalı Olduguna Bende Eminim Vista Ultimatede Bir Ara Denemek Lazım Ama Arkadaşımın Bildiği Yöntemi Bilen Vardır Diye Düşünüyorum :)
Yardımın İçin Teşekkürler Gene Arkadaşım :)
bildigi yontem iyi de, verimli kullanmaz diyorum orda 4 gb yazinca eline bisi gecmez yani bu yontemlerin hic getirisi olmadigi kan govde seklinde tartisildi burda ugrasma bence kur 64 bit begenmezsen silmesi zor mu?
Ben Sadece Merakımı Gidermek İçin Konuyu Açtım... 4 GB Görüncede Ne Sevincem Ne Ağlıyacam Sadece Bilgi Sahibi Olmak İstedim!Konu Amacım Bu... Kurmak Zor Değil... Dediğim Gibi Bilgi Üzerine Açtım..!
tamam iste bilgi bu ama alinmana gerek yok ben sana niye konu actin demedim ugrasma bosuna zaman kaybi dedim ama ugras dene.
Windows Xp en fazla 3 gb a kadar görüyor sen en iyisi vistaya geç.
64 bitlik XP ler de 4 gb ı goruyor deniliyordu ama sahsen kullanmadım...
Bu soru 10 yüz bin milyon defa soruldu yine soruluyor
Haftaya yine sorulacak kesinlikle eminim (geçen haftada aynısını yazdım, haftaya yine biri yazacam kesin eminim )
ne yani xp 3 gb mi desteklio
Windows XP 32 Bit 3 GB Destekler. Windows XP 64 Bit 4+ GB Destekler. Windows Vista 32 Bit ve 64 Bit 4+ GB Destekler...
Her hafta hatta haftada 2 defa soruluyor ya....
Yeter artık 3 aydır...
yav hocam tamam haklisin ama bak bu sefer hic kavga gurultu cikmadi olur mu yav diyen cikmadi demek ki kesilecek bu sorular boyle boyle.heryeri dual ram goruyordum ben bir ara o daha fenaydi.bu arada 32 bit vista 4 gb adresleyemez bak sinirden yanlis yazmissin senin de gozun 4 gb olmus bosver ya esprisine takil ya da saliver boyle olmamaliydi senin haftaya gene yazacam demen benim gene yazdi adam ya kac sifir oldu filan demem gerekiyordu ama sinir yapmissin bu sefer.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme