Şimdi Ara

Ram çakışması olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GIGABYTE GA-880GMA-UD2H 880G AM3 4 x DDR3 VGA anakartım var halen sistemimde Kingston 4GB (2X2GB) 1333MHz DDR3 Hyperx Ram KVR1333D3N9K2/4G dual kit kullanıyorum ve bu ramlerin yanına aynı üründen tekrar almak istiyordum lakin fiyat olarak daha uygun olan tek 4 gb lik G.Skill 4GB 1333Mhz DDR3 Ram F3-10600CL9S-4GBNT alsam herhangi bir çakışma olurmu (fiyat farkı 15 tl civarı anakartım 16 gb destekli ve eger 2*2 lik dual kit alırsam tum slotlar dolmus ve sadece 8 gb ramim olcak ama eger bu 4 gb yi alırsam 3 slotta 8 gb olcak ve gerekirse ilerde tekrar ram alcak slotum bulunacak).
    Bu konuda uzman olan arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• sana tavsiyem elindeki ramleri sat. 4*2 8gb ram al daha sağlıklı olur
  • teşekkürler dostumda sorduğum soru bu değil. Ben sadece sorduğum sorunun cevabını arıyorum. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcyclopex

teşekkürler dostumda sorduğum soru bu değil. Ben sadece sorduğum sorunun cevabını arıyorum. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler

Valla buna kesin bir cevap vermek çok zor..Ram şans, kısmet işi.
    Ama bu kombinasyon ile sistemin açılacağını şahsen ben pek düşünmüyorum..ramleri mağaza gibi biryerden alıyorsanız oraya kasayı götürüp deneme imkanınız olursa en iyisini yapmış bulunursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: xcyclopex

teşekkürler dostumda sorduğum soru bu değil. Ben sadece sorduğum sorunun cevabını arıyorum. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler

Valla buna kesin bir cevap vermek çok zor..Ram şans, kısmet işi.
    Ama bu kombinasyon ile sistemin açılacağını şahsen ben pek düşünmüyorum..ramleri mağaza gibi biryerden alıyorsanız oraya kasayı götürüp deneme imkanınız olursa en iyisini yapmış bulunursunuz.

mesut hocamın dediği gibi şans. Bende sana onun için sat tek modül al dedim. Ha varsa tanıdığın bilgsayarcı götür kasayı o taksın çalıstığı firmalar vardır. Sorumluluğu ona yüklemiş olursun. Uymaması durumunda hemen değiştirirler +artı deneyerek daha sağlıklı olur.

• teşekkürler ramleri netten alacağım. Birçok donanım yerinde ram hızları aynı olduktan sonra sorun cıkmaz yazıyor ama (daha once laptop'ta olmuştu benzer bır sorun 100mb ustu tum rar ve cab dosyaları yazımdan kaynaklı bozulup crc hatası verıyordu. En sonunda tum ramlerı cope atmıstım)(gerci onların verı hızı farklıydı)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.