Bildirim
Ram görmeme - kullanamama sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ramlerin yerlerini değiştirin soket arızalı olabilir mhz frekans değerleri aynımı kontrol edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi slota taktın 2 mavi slot varsa 2 sini maviye takmalısın biri mavi diğeri sarı olmaz eğer buraya kadar doğru ise bios güncellemen lazım -
Arkadaşlar ikiside siyah slottaydı ikisinide mavi slota aldım ikiside kingston ddr3 1666 mhz fakat halen aynı şekilde kullanılabilir 4 görünüyor -
başka fikri olan yok mu arkadaşlar, yardım lütfen -
Bios ayarlarında sınırlanmış olabilir. Bios ayarlarını fabrika ayarlarına döndür ve F10 ile kaydet.
Olmazsa yine biosta Advanced sekmesinde memory remapping feature gibisinden bir ayar varsa onu enabled yap f10 ile kaydet çık bi bakalım.
Biosta dediğiniz yeri bulamadım, acaba aşağıdaki resimdeki hangi sekmeye girmeliyim
http://www.pcgameware.co.uk/images/MSI-Z68A-GD80-G3-BIOS@4.3GHz.png -
Kingston ramler normalde her anakarrta sorunsuz calisir ramleri tek tek dene birde ayni sorun Benim musterimde yasamisti iki ramde ayni tipmi bu onemli Kingston olabilir birde islemcin nedir
ramlerde çakışma olabilir ayn model mi acaba -
Ramler aynı marka aynı model aynı hz, işlemci amd fx4100
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X