Şimdi Ara

ram hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumu incelemeden açtığım için özür dilerim ama yorgun olduğumdan direk sormayı tercihe ettim.yeğenimin makinası ddr400mhz ram destekliyor.ben ddr2 533 mhz ram takmak istiyorum.ram slotları birbirine uyar mı?ya da 1 tane ddr400 ramle 1 tane de ddr2 533mhz rami takarsam uyum sorunu yaşar mıyım?piyasa da 533 mhz ramlar 400mhz'den daha ucuza satılıyor bildiğiniz üzere.aynı işi yaptıktan sonra niye daha fazla para vereyim ki.bi de eğer 533 mhz rami takarsam makina bunu 400mhz'de çalıştıracaktır değil mi?çok soru sordum teşekkür ederim şimdiden

• Anakart destekliyorsa neden olmasın ?

Anakartınızın destekleyip desteklemediğini netten veya kitapçığından araştırın :)
  • ddr ram ile ddr2 ram fiziksel olarak farklıdır anakart ddr destekliyse ddr2 takamazsın destekten ziyade ram i takacagın slot farklıdır, bazı modellerın ddr ve ddr2 destegi mevcut ama sanmıyorum öyle bir anakart olsun böyle bile olsa aynı anda sadece bir ram türünü kullanabilme şansınız vardır yanı ya sdc ddr ya sdc ddr2
  • kitapçıkta maksimum ddr400 diyor.ben slotlar uyar mı bilmediğimden sordum teşekkür ederim
  • dostum ddr ve ddr2 bambaşka olaylar eğer bahsettiğin olay mümkün olsaydı ddr2 ler normal ddr' lere göre bu kadar ucuz olmazdı

cd-rom da dvd çalıştırmayı denemek gibi bişey yani bu olay
  • slotlarda uymaz...kısaca pahalı olan ddr400 almak durumundasınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram ve SSD konusunda yardım
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.