Şimdi Ara

Ram için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim casper da ram yükseltnek istiyorum şu an 4 gb ram var ben bunu 8 yapm ak istiyorum anakart pegatron h55-gen ıpmıp rev 1.02 bil e yeni g force 630 2gb 128 bir ekran kartı ve 400w güç kaynağı aldım bi sorun çıkmadı gayet iyi açlışıyor ama bu ana kart 8 gb ram ı desteklermi işlemci i3 550 3.20ghz

• Destekler ama gereksiz bir eylem olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an tek düşük nokta ram kaldı çünkü ekran kartını yükselttim işlemci orta seviye ram da yükselirse güzel olcak tek düşük nokta çünkü
  • ve bide şu anki ram lar galiba 1333mhz yeniler 1600mhz olsa sorun olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smart Phone

ve bide şu anki ram lar galiba 1333mhz yeniler 1600mhz olsa sorun olurmu

Yanlış düşünüyosn 4gb ram herşeye yeterli o sistem için boşa para harcamak istiyorsan al bitane daha 4gb ram :) ama katkısı olmaz pek
    http://www.vatanbilgisayar.com/4gb-vengeance-lowprofile-ddr3-1600mhzcl9-ram.html?srt=UP
  • Ramlerin aynı frekansta çalışmasında fayda var, ramden ziyade işlemciyi değiştirmek daha mantıklı olur gibi i5 760 filan
  • ram slot unun 1 yanmış kullanılmıyor tek slot kaldı o slota 4gb taksam performnas fark edermi eskisi 2+2 idi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ram değil işlemci değiştir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ram in teki slotu ile yanmış ve şimdi hem anakart hem işlemci hem ram değişmesi lazım op yüzden 1 tane 4gb ram 2+2 ile performans farkı yaratırmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.