Selam öncelikle herkese.Ben bir Ram almayı düşünüyorum ve kararsızım.Ama piyasada birsürü marka ve oem ürünler mevcut.Ucuz birşey alırsam sorun yaşarmıyım arkadaşlar.Ayrıca hızı ve modeli aynı,, markalar farklı olursa uyuşmama problemi gibi bir durum oluşurmu(DDR400).Çünkü diğer ramim de kalacak üzerinde.Teşekkürler herkese...
ddr400 ramin varsa ddr400 takman lazım.sana twinmos öneririm cl si 2.5 değerindedir.oerm çok adi bir maarkadır kesinlikle bakma bile.alacaksan twinmos,corsair veya kingston.ancak kingstonların cl si 3 tür
Bu cl değeri ne anlama geliyor acaba.??
Cl değeri düşük olanı tercih edeceksin kingston da 3 twinmoss da 2.5 ayrıca bu konu ile ilgili bi topic açıldı ordan bakabilirsin cl nin anlamını o yüzden burda bilgi wermeye gerek yok.Ayrıca eğer oc yapmıycaksan corsair almana gerek yok twinmoss da yeter.
RAM'in CL'sinin yüksek olması ne anlama gelir? adlı topic var ona bak bu sayfada olacak.gereken her açıklama var yani
quote:
Orjinalden alıntı: heretic1503
ddr400 ramin varsa ddr400 takman lazım.sana twinmos öneririm cl si 2.5 değerindedir.oerm çok adi bir maarkadır kesinlikle bakma bile.alacaksan twinmos,corsair veya kingston.ancak kingstonların cl si 3 tür
oerm değil de sanırım oem demek istedina am oem diye bir marka yok ki? Sadece kutusuz olaraka satılanlara oem deniliyor.
Benim aldığım oemlerden birisinin ram i samsung du,yani iyiler de çıkabiliyor.1 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Siya
quote:
Orjinalden alıntı: heretic1503
oerm değil de sanırım oem demek istedina am oem diye bir marka yok ki? Sadece kutusuz olaraka satılanlara oem deniliyor.
Benim aldığım oemlerden birisinin ram i samsung du,yani iyiler de çıkabiliyor.1 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
evet oem demek istedim. oem ramler var bu arada nasıl boş kutu oluyorlar?
evet oem demek istedim. oem ramler var bu arada nasıl boş kutu oluyorlar?
yok abi OEM diye bir marka yok.Kutusuz ve çoğunlukla markasız olarak satılan ürünlere oem deniyor, geçen gün bir arkadaş oem in açılımını falan da yazmıştı.