Şimdi Ara

ram im kac mhz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben gold dan corsair marka 667 mhz ram aldıl 512 x 2.ama eksen computer e baktıımda 667 mhz ramlerim oyle ğozukmuyor,sanki baska bi modelmis gibi gliyor.
    acılışta ram sayarken pc 5400 yaziyor fakat ramlar hiç bir corsair 667 mhz ramlere benzemiyor.667 mhz serisinde uzerinde xm 2 yazmıyor.
    ramlerimin 667 mhz olduğunu nasıl anlırım? hangi program onerirsiniz?
    ya da ramlerim corsair diilmi? ;(

• cpu-z de görünüyor olması lazım..
    .
  • Biostan öğrenebilirsin Ramların hızını. Test programlarında hemen hemen hepsi bunu gösterebilir, mesela benim en çok kullandığım 'everest' programını önerebilirim.
  • pc5400 demek 5400 MB veri iletim bant genişliğine sahip demek. bunu 8e bölersen ramin efektif hızını bulursun 675 mhz. yani 667 olarak geçen ramler. ramin doğru.
  • farketmez n eyazdığı istersen şu linkten bi faydlan derimhttp://www.tomshardware.com.tr/motherboard/20060404/bellek_ormaninda_kaybolmayin-02.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: kozmicblues

ben gold dan corsair marka 667 mhz ram aldıl 512 x 2.ama eksen computer e baktıımda 667 mhz ramlerim oyle ğozukmuyor,sanki baska bi modelmis gibi gliyor.
    acılışta ram sayarken pc 5400 yaziyor fakat ramlar hiç bir corsair 667 mhz ramlere benzemiyor.667 mhz serisinde uzerinde xm 2 yazmıyor.
    ramlerimin 667 mhz olduğunu nasıl anlırım? hangi program onerirsiniz?
    ya da ramlerim corsair diilmi? ;(

Belleklerin üzerinde marka-model yazmıyor mu anlayamadım?
  • abilerim yaziyo ustunde ramlerin corsair die.ama benim ramlerim 667 mhz mis arkadasin dediine gore yukarda.normal corsair 667 mhz ama dier sitelerden baktim da corsairin 667 mhzlik ramleri gibi diil ustu.bu gold beni kandirdimi anlamadim.

Corsair VS1GB667D2 1 GB DDR2-667 MHz, PC2-5300, Cas 5, CORSAIR, VS1GB667D2 (Boxed)

buymus benimki herhal.
    yalandan ram iste,o kadarda para verdik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDr3 667 mhz 4 gb ram sorunu
    12 yıl önce açıldı
    4 Slot 3600MHz Ram Sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.