Şimdi Ara

ram'in mhz sini artırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimdeki 400 mhz ddr ramlarin mhz sini artırmak istiyordum, biostan girip 533 mhz yaptım ama ekran gelmedi sonra ramleri çıkarıp takınca düzeldi.

ramlarin mhz'sini artırabileceğim başka bir yol var mı?

anakartın sayfası altta ve 800mhz ye kadar artırılabileceği yazıyor ama 533 mhz bile ekranı açmadı. yapmadığım bir şey mi var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f1enginesound -- 22 Mayıs 2013; 15:32:33 >

• Ramlerin Overclocka dayanamamıştır. Hiç uğraşma derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artırabilsem çok iyi olurdu ddr ram alıp paramı çöpe atmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f1enginesound -- 23 Mayıs 2013; 1:38:43 >
  • ram çok fazla katkı sağlamaz, işlemciye yapmanı tasiye ederim. hem zaten işlemciye OC yapınca ramlerinde mhz si artar
  • anladım peki işlemciye oc yapmanın riski var mıdır? çünkü işlemciye bir şey olursa uzun süre pc siz kalırım
  • %20 yi gecmeyin eger cok isinmiyorsa biraz daha artira bilirsiniz mhzsini. Uzun vadede islemciyi yipratir ömrünü kisaltir. Cok fazla artirirsaniz yakma ihtimali var. Ama sanirim zaten eski bi pc oyuzden fazla sorun olmaz. Neden OC yapmak istiyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistemi hızlandırmam lazım. 1 gb ddr 400 mhz ram'im var ve ddr ram alıp paramı çöpe atmak istemiyorum. ama işlem nasıl bilmiyorum biraz karışık heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f1enginesound -- 23 Mayıs 2013; 19:36:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 GB RAM e 8GB RAM eklemek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işlemi BIOS dan yapıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: f1enginesound

sistemi hızlandırmam lazım. 1 gb ddr 400 mhz ram'im var ve ddr ram alıp paramı çöpe atmak istemiyorum. ama işlem nasıl bilmiyorum biraz karışık heralde.

bak o anakartın sayfasında 800 mhzlık ram takabilirsin diyor yükseltebilirsin demiyor.O rami oc yapamazsın 800 mhz.Uğraşıp bilgisayarından olma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.