Şimdi Ara

ram konusunda acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pentium4 cpu 3.00ghz 1 gb ram sistemim var....... makineden pek anlamam ama ram almayı düşünüyorum ...öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum

• diğer ramini özelliklerini bütçeni anakartnı söylersen daha çok yardımcı olurlar
  • tmm araştırıyorum kanke
  • anakart Asus 2 tane 512 lik ram takılı....... twinNOS pc2-4200 512 mb U-PIMM/CU+ diğeri PH DDR2-533 512 mb ilave ram alıcam tavsiyeniz?
  • anakartta eyer 2 slot varsa 512 liği çıkarmanız gerekicek 4 slot varsa sorun yok ama sıngle çalışır
    http://www.vatanbilgisayar.com/bigboy-b667-d2c5_1g-1gb-667mhz-ddr2-pc25400-cl6-ram/productdetails.aspx?I_ID=28359
  • 2 slot var 2g b lık bi tane buldum 2 . el temiz 1 ay bile kullanılmamış. kingston sistemsel özelliklerini bilmiyorum sanırım 256 bit mi neymiş ...pek fazla anlamıyorum...2gb kaldırımı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay0

2 slot var 2g b lık bi tane buldum 2 . el temiz 1 ay bile kullanılmamış. kingston sistemsel özelliklerini bilmiyorum sanırım 256 bit mi neymiş ...pek fazla anlamıyorum...2gb kaldırımı ki?

256 bit diye bişi yok ramde fiyat ne kadar peki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram önerisi acil
    4 yıl önce açıldı
    ssd konusunda yardım.
    5 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 50 lira kendine yeni dizüstü aldı parçaları da satıyo....haber bekliyo benden..ama 2gb kaldırımı bilmediğim için şu an size soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay0

50 lira kendine yeni dizüstü aldı parçaları da satıyo....haber bekliyo benden..ama 2gb kaldırımı bilmediğim için şu an size soruyorum

anakartını cpu z den öğrenirsen iyi olur
  • nsl öğrenicem sayın hapocod.yardımcı olursanız sevinirm bildiğiniz bi program bi yöntem vs....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.