Bildirim
ram konusunda acil yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
diğer ramini özelliklerini bütçeni anakartnı söylersen daha çok yardımcı olurlar -
tmm araştırıyorum kanke -
anakart Asus 2 tane 512 lik ram takılı....... twinNOS pc2-4200 512 mb U-PIMM/CU+ diğeri PH DDR2-533 512 mb ilave ram alıcam tavsiyeniz? -
anakartta eyer 2 slot varsa 512 liği çıkarmanız gerekicek 4 slot varsa sorun yok ama sıngle çalışır
http://www.vatanbilgisayar.com/bigboy-b667-d2c5_1g-1gb-667mhz-ddr2-pc25400-cl6-ram/productdetails.aspx?I_ID=28359 -
2 slot var 2g b lık bi tane buldum 2 . el temiz 1 ay bile kullanılmamış. kingston sistemsel özelliklerini bilmiyorum sanırım 256 bit mi neymiş ...pek fazla anlamıyorum...2gb kaldırımı ki? -
quote:
Orijinalden alıntı: cagatay0
2 slot var 2g b lık bi tane buldum 2 . el temiz 1 ay bile kullanılmamış. kingston sistemsel özelliklerini bilmiyorum sanırım 256 bit mi neymiş ...pek fazla anlamıyorum...2gb kaldırımı ki?
256 bit diye bişi yok ramde fiyat ne kadar peki -
50 lira kendine yeni dizüstü aldı parçaları da satıyo....haber bekliyo benden..ama 2gb kaldırımı bilmediğim için şu an size soruyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: cagatay0
50 lira kendine yeni dizüstü aldı parçaları da satıyo....haber bekliyo benden..ama 2gb kaldırımı bilmediğim için şu an size soruyorum
anakartını cpu z den öğrenirsen iyi olur -
nsl öğrenicem sayın hapocod.yardımcı olursanız sevinirm bildiğiniz bi program bi yöntem vs....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X