Şimdi Ara

Ram leri değiştirdim ama istediğim performansı alamadım sizce ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben OCZ 2 gb 1066 Mhz REAPER ram aldım ( öncesi 1 gb 667 mhz hi-lvl )

Ama yinede beklediğim performansı alamıyorum donmalar oluyor yine

Sistemim

Q9300 CPU
    Asus P5Q Pro Mother Board
    Zotac 8800 GT amp
    Thermal Take 750 W
    OCZ 2 gb 1066 Mhz REAPER ram
    Hard disk : Samsung 80 gb --İDE--

Hard disk i değiştirmek istemiyorum çünkü bana yetiyor. sorun hard disk tenmi yoksa format atsam sorunum çözülürmü ?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

• Donma derken, hangi oyunda nasıl bir donma?
  • quote:

Orjinalden alıntı: canerpense

Donma derken, hangi oyunda nasıl bir donma?

Oyunda donma yok . ama oyunun üstüne müzik açtım mesela- üstüne msn de wepcam - pc afallıyor bence bu parcaların etkilenmemesi lazım bunlardan

Oyunda Knight online öyle CRYSİS falnda değil
  • Temiz bir format attınmı sorunun detaylı olarak acıklarsan iyi olur, sorun ramlerde değilse, başka bişeydir. daha detaylı bilgi yazarsan daha cok yardım alabilirsin.
  • Hard disk : Samsung 80 gb --İDE--

HDD de problem olabilir. SATA 2 HDD ile deneyin büyük ihtimal düzelir :=) İyi günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragon387

Hard disk : Samsung 80 gb --İDE--

HDD de problem olabilir. SATA 2 HDD ile deneyin büyük ihtimal düzelir :=) İyi günler

ah evet Ide oldugunu gormemişim.. arkadasın dedigi gibi bir arkadasınızdan veya tanıdıgınızdan sata hdd takıp onunla deneyin mumkunse sisteminizde eger yine donmalar oluyorsa işlemci sorunlu demektir.
  • İşlemcide sorun olacağını sanmıyorum çünkü daha 2. ayındayız ve 0 o-c ayrıca bakımlarını temizlemesini vs. bütün bakımlarıyla ilgileniyorum

Ama HDD yi değiştirmeden önce bi deneyeyim arkın HDD si ile Teşekkürler

Bide Vistamı kursam Ultimade ORJ. war.

Bide Sahte Xp war

Sizce hangisi

sadece CS 1.6 oynayacağı ama msn de max. kişi ile sohbet falan hepsini kullanıyorum
  • Biostan ram için gerekli ayarları yaptınmı?
    Ayarlamaların ardından format atıp tekrar kur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dellino

Biostan ram için gerekli ayarları yaptınmı?
    Ayarlamaların ardından format atıp tekrar kur.

Ayarlamalar Tam. 1066 mhz de çalışıyor şu anda
  • O zaman formatı denemen gerekiyor.
    Yanlız şunu da belirteyim aynı anda birden fazla uygulama çalıştırıyorsanız Intel de takılmalar çok normaldir.
    AMD HT sayesinde böyle bir takılma yapmıyor. Nahalem de gelecek olan QPI özelliği ile Intel bu sorunu da halletmiş olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dellino

O zaman formatı denemen gerekiyor.
    Yanlız şunu da belirteyim aynı anda birden fazla uygulama çalıştırıyorsanız Intel de takılmalar çok normaldir.
    AMD HT sayesinde böyle bir takılma yapmıyor. Nahalem de gelecek olan QPI özelliği ile Intel bu sorunu da halletmiş olacak.

Nhalem gelince kim bilir ne sorunlar ortaya çıkıcak - Nhalem in ne gibi sorunları olucak intel bunun üstüne yeni bir işlemci modülü çıkartıcak bu bitmez bence

Teknolojiye yaklaşılmaz çok pahalı çünkü :)
  • Performans olarak ne bekliyordunuz Portechine?

Bu arada adınız börteçine'nin ingilizce uyarlanmış hali değildir inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hökela

Performans olarak ne bekliyordunuz Portechine?

Performans olarak hiçmi değilse geçişler sırasında donma olmamasını

Bu arada ismim Portechine - börteçine değil o börtechine Knight Online oynarken Karakterimin ismini değiştirecektik ve güzel birşey bulamadım Börtechine - Ergenekon - gibi nick ler hep kullanılmıştı bende Portechine yaptım söylenişi ve duruşu güzel olduğu için bunu kullanıyorum Börteçhine den yola çıkılmıştır yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Portechine

quote:

Orjinalden alıntı: Hökela

Performans olarak ne bekliyordunuz Portechine?

börteçine değil o börtechine Knight Online oynarken Karakterimin ismini değiştirecektik ve güzel birşey bulamadım Börtechine - Ergenekon - gibi nick ler hep kullanılmıştı bende Portechine yaptım söylenişi ve duruşu güzel olduğu için bunu kullanıyorum Börteçhine den yola çıkılmıştır yani

Hem yanlış biliyorsun hem de koskoca Türk milliyetçiliğinin sembolü ve Türk mitosunun canına okuyorsun. Mevzumuz bu olmasa da son derece rahatsız olduğumu ifade etmeden geçemeyeceğim. Yaşınıza verelim inşallah çok küçüksünüzdür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.