Şimdi Ara

ram problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba benim işlemcim amd 2500 anakartım msı kt4av. 2*256 400mhz kingston ram'im vardı bi 512 daha atıyım diye düsündüm ve kingston 512 400mhz ram aldım ve bilgisayarıma taktım ama heralde cakıştı. windows donuyor, bilgisayarı bikaç kerede anca açıyorum, mavi hata ekranı cıkıyo , internet explorer a girdiğimde iexplorer hata veriyor falan filan kısaca bilgisayar kafayı yedi yardımcı olun lütfen

• diğer ramleri çıkar sadece yeni aldığın rami tak öle dene gene yapıyosa ram de sorun vardır.
    bişey değişmiyosa takıtığın slotu değiştirmeyi dene,en son bios u indir ve güncelle.
  • Bu sorun bende de olmuştu.
    Sebep şu(ymuş):
    Boş ram yuvası zamanla çok kirlenmiş, o yüzden buraya takılan ramin bazı yerleri iyi temas etmiyor.
    Güzelce bir temizledikten sonra olay bitti.
    Temizlik için sadece alkol-kolonya kullanın, pamuk gibi parça bırakacak şey yerine kağıt veya o mutfak temizlik bezlerini tercih edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocausta -- 20 Mart 2005, 17:11:59 >
  • Hadi ya

Aynı sorunlar bendede uzunca bir süredir vardı bende windows tan dır deyip geçiyordum. Demek ramler kalleşlik yapmış(2*256mb 333mhz)
  • teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    PUBG Ram Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    SSD li Laptop ısınma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.